Carolyn Jones: cast.
Er zijn 36 films gevonden.

Invasion of the Body Snatchers

1956 | Sciencefiction, Thriller, Horror

Verenigde Staten 1956. Sciencefiction van Don Siegel. Met o.a. Dana Wynter, Kevin McCarthy, Larry Gates, King Donovan en Carolyn Jones.

Na een korte afwezigheid keert plattelandsdokter Miles Bennell McCarthy) terug naar zijn praktijk. Daar treft hij zijn oude vlam Becky (Wynter) aan, én twee patiënten die ervan overtuigd zijn dat hun familieleden zijn vervangen door bedriegers. Volgens een bevriende psychiater is het 'waarschijnlijk een neurose, van mensen die zich zorgen maken over ontwikkelingen in de wereld'. Don Siegels versie van het vaker verfilmde Body Snatcher-verhaal levert subtiel commentaar op de paranoia van het McCarthyisme, maar is ook gewoon een mooie sfeervolle sf-thriller met noir-trekjes. Piepklein bijrolletje van Sam Peckinpah.

Midnight Lace

1981 | Mysterie

Verenigde Staten 1981. Mysterie van Ivan Nagy. Met o.a. Mary Crosby, Gary Frank, Celeste Holm, Carolyn Jones en Schecky Greene.

Crosby is een populaire tv-verslaggeefster, die geplaagd wordt door bedreigende telefoontjes en zij besluit zich terug te trekken op het landgoed, waar haar moeder onder verdachte omstandigheden zelfmoord pleegde. Door de zwakke regie en een zwak scenario (van Jerry Ludwig) kreeg het gegeven niet veel kans een echt mysterie te worden. Naar de roman van Janet Green Mathilda shouted Fire. Crosby, in haar eerste filmrol, is de dochter van Bing.

The French Atlantic Affair

1979 | Thriller

Verenigde Staten 1979. Thriller van Douglas Heyes. Met o.a. Jean-Pierre Aumont, Horst Buchholz, James Coco, Chad Everett en José Ferrer.

Mini-serie in drie delen. Met sterren beladen serie over een grote oceaanstomer waar gemene secteleider Savalas en zijn bende toeslaan en de passagiers en bemanning gijzelen teneinde 70 miljoen dollar in goud te kunnen afpersen. Het thema mag niet nieuw zijn (de luxe-stomer op zee gekidnapped of in gevaar door chantage), maar het plot is het wel (een 'vijfde colonne' onder de passagiers, zodat je niet weet wie vriend of vijand is) en het wordt hier goed uitgewerkt zodat de spanning erin zit en de aandacht wordt vastgehouden. Wordt ook in twee delen uitgezonden. Scenario van de regisseur naar de roman van Ernest Lehman. Het camerawerk is van Ralph Woolsey.

Miss Wyckoff Good Luck

1979 |

1979. Marvin J. Chomsky. Met o.a. Ronee Blakley, John Lafayette, Donald Pleasence, Anne Heywood en Robert Vaughn.

Mini-serie in drie delen. Met sterren beladen serie over een grote oceaanstomer waar gemene secteleider Savalas en zijn bende toeslaan en de passagiers en bemanning gijzelen teneinde 70 miljoen dollar in goud te kunnen afpersen. Het thema mag niet nieuw zijn (de luxe-stomer op zee gekidnapped of in gevaar door chantage), maar het plot is het wel (een 'vijfde colonne' onder de passagiers, zodat je niet weet wie vriend of vijand is) en het wordt hier goed uitgewerkt zodat de spanning erin zit en de aandacht wordt vastgehouden. Wordt ook in twee delen uitgezonden. Scenario van de regisseur naar de roman van Ernest Lehman. Het camerawerk is van Ralph Woolsey.

Good Luck Miss Wyckoff

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van Marvin J. Chomsky. Met o.a. Anne Heywood, Donald Pleasence, Robert Vaughn, Carolyn Jones en Dorothy Malone.

Een aanranding is de eerste sexuele ervaring van een weinig ervaren schooljuffrouw. Dit is een lompe bewerking van William Inge's roman. Goede acteurs komen niet tot hun recht. Hertiteld: THE SIN.

Roots

1977 | Drama, Historische film

Verenigde Staten 1977. Drama van Gilbert Moses, John Erman, Marvin J. Chomsky en David Greene. Met o.a. Olivia Cole, LeVar Burton, Moses Gunn, Ji-Tu Cumbuka en Hari Rhodes.

Mini-serie in acht delen. Deze serie sloeg in als een bom. Overal ter wereld werd de serie zelfs herhaald. Alle kijkdichtheidscijfers werden geslagen door de belevenissen van Kunta Kinte (Burton). De verfilming van het boek van Alex Haley waarin deze teruggaat naar de slavenhandel in de 18e eeuw waardoor de mensen met een donkere huidskleur in Amerika kwamen en de wijze waarop zij behandeld werden tot aan de ontwaking van de bewustwording, het streven vrije mensen te worden hetgeen zijn climax krijgt in de Burgeroorlog. De serie won de Emmy als de beste dramaserie van het seizoen naast Emmy's voor Gossett Jr., Asner, Cole, regisseur Greene e.a.

Little Ladies of the Night

1977 | Drama

Verenigde Staten 1977. Drama van Marvin J. Chomsky. Met o.a. David Soul, Louis Gossett jr, Linda Purl, Clifton James en Carolyn Jones.

Een drama over de weggelopen tiener Purl die bij de pooiers en prostituées terechtkomt. Een exploitatiefilm die door moet gaan voor een sociaal bewogen drama.

Death Trap

1976 | Horror

Verenigde Staten 1976. Horror van Tobe Hooper. Met o.a. Neville Brand, Marilyn Burns, Mel Ferrer, Carolyn Jones en William Finley.

Zonderlinge hotelier (Brand) waart met zeis moordend rond onder hotelgasten en voert gemutileerde lijken aan zijn huiskrokodil. Na THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE (1974) opnieuw een gedetailleerde studie in sadisme, bondage en mutilatie van de merkwaardige Tobe Hooper. Voor toeschouwers met maag van spanbeton. Ook bekend als STARLIGHT SLAUGHTER, EATEN ALIVE, HORROR HOTEL MASSACRE en LEGEND OF THE BAYOU.

Heaven with a Gun

1969 | Western

Verenigde Staten 1969. Western van Lee H. Katzin. Met o.a. Glenn Ford, Carolyn Jones, Barbara Hershey, John Anderson en David Carradine.

Acteur Glenn Ford was op zijn hoogtepunt in de jaren '40 met gewaardeerde uitschieters in de jaren '60. De reliwestern Heaven with a Gun behoort niet tot zijn beste werk maar wie kan er klagen over een weidse western met een schietgrage cowboy die bijklust als priester en vervolgens door opvliegende boeren wordt ontmaskerd als ex-crimineel. Ford doet nog even zijn best om middels de dialoog de hemelse vrede te bewaren maar zijn schietijzers jeuken als vanouds op de heup. Bijbels, boeven en blauwe bonen met het natuurschoon van Arizona onder handbereik.

Color Me Dead

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van Eddie Davis. Met o.a. Tom Tryon, Carolyn Jones, Rick Jason, Patricia Connoly en Tony Ward.

Dit verhaal over een man die langzaam vergiftigd wordt en tegen zijn einde zijn moordenaar tracht op te sporen is beter gedaan dan D.O.A. twintig jaar ervoor.

A Ticklish Affair

1963 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1963. Komedie van George Sidney. Met o.a. Shirley Jones, Gig Young, Red Buttons, Carolyn Jones en Edgar Buchanan.

Een beminnelijke film over marine-officier Young die verliefd wordt op weduwe Jones. Jammer dat er de geest, de vonk en een goed scenario (van Ruth Brooks Flippen) aan ontbreken. Camerawerk van Milton Krasner. Naar het verhaal Moon Walk van Barbara Luther.

How the West Was Won

1962 | Western, Historische film, Romantiek

Verenigde Staten 1962. Western van John Ford, Henry Hathaway, George Marshall, Richard Thorpe en Kevin Ford. Met o.a. James Stewart, John Wayne, Gregory Peck, Carroll Baker en Lee J. Cobb.

Epische, maar niet zo vreselijk spannende western vertelt de geschiedenis van het Wilde Westen. Het verhaal is verdeeld over enkele episodes, zoals de Burgeroorlog, de Gold Rush en de aanleg van het spoorwegnet. Prima rollen van Stewart als pelsjager en van Wayne als ijzervreter. De wat gezwollen voice-over is van Spencer Tracy: 'De plaatsen in dit land hebben de namen gekregen die nu op kaarten staan. Maar die plaatsen moesten allemaal veroverd worden, veroverd op de natuur en op de primitieve mens.' Scenarioschrijver James R. Webb kreeg een Oscar voor zijn script.

Sail a Crooked Ship

1961 | Komedie, Misdaad

Verenigde Staten 1961. Komedie van Irving Brecher. Met o.a. Robert Wagner, Ernie Kovacs, Dolores Hart, Carolyn Jones en Frankie Avalon.

Verwarrende misdaadklucht met dolkomische momenten, maar net niet voldoende om er een hoogtepunt van te maken.

Ice Palace

1960 | Drama

Verenigde Staten 1960. Drama van Vincent Sherman. Met o.a. Richard Burton, Robert Ryan, Carolyn Jones, Martha Hyer en Jim Backus.

De verfilming van een roman van Edna Farber over de ontwikkeling van Alaska als staat, met speciale aandacht voor de maffe levenslange strijd tussen Burton en Ryan.

The Man in the Net

1959 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1959. Drama van Michael Curtiz. Met o.a. Alan Ladd, Carolyn Jones, Diane Brewster, Charles McGraw en John Lupton.

Een vrij goed drama waarin Ladd probeert zich vrij te pleiten van verdenking van moord op zijn echtgenote. Het scenario is van Reginald Rose naar een roman van Patrick Quentin (Hugh Wheeler). Het camerawerk is van John Seitz.

Last Train from Gun Hill

1959 | Western

Verenigde Staten 1959. Western van John Sturges. Met o.a. Kirk Douglas, Anthony Quinn, Carolyn Jones, Earl Holliman en Brad Dexter.

Koppige, maar eerlijke sheriff Douglas verdenkt burgemeester Quinns (enige) zoon Holliman van de moord op zijn vrouw Jones. Vader Quinn stelt alles in het werk om zijn zoon uit handen van het gerecht te houden, maar de sheriff gaat de confrontatie van een eindgevecht niet uit de weg om het recht te laten zegevieren, ook al is de burgemeester zijn beste vriend. Een onderhoudende western van het zuiverste water. Scenario van James Poe. Gedraaid in VistaVision.

Career

1959 | Komedie

Verenigde Staten 1959. Komedie van Joseph Anthony. Met o.a. Dean Martin, Anthony Franciosa, Shirley MacLaine, Carolyn Jones en Joan Blackman.

Acteur Franciosa ruilt de Midwest in voor New York om aan een toneelcarrière te werken. Hij krijgt het allemaal niet cadeau. Pas na heel wat teleurstellingen, frustraties en tegenslagen zal hij op Broadway schitteren. Dramatisch portret van een man die een doel nastreeft, maar dit niet in zijn schoot geworpen krijgt. Een film vol tragische gebeurtenissen, op haast documentaire wijze gebracht. Schitterende vertolkingen over de hele lijn, maar het scenario van James Lee, gebaseerd op zijn eigen toneelstuk, is traag van opbouw, waardoor langdradigheid niet kan vermeden worden. Joseph La Shelle stond achter de camera.

A Hole In the Head

1959 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1959. Komedie van Frank Capra. Met o.a. Frank Sinatra, Edward G. Robinson, Eleanor Parker, Carolyn Jones en Thelma Ritter.

Een moeizaam verhaal over Sinatra en zijn zoon (Hodges), dat niet al te echt overkomt. De enige bijzonderheid is het Oscarwinnende liedje 'High Hopes'.

Marjorie Morningstar

1958 | Drama

Verenigde Staten 1958. Drama van Irving Rapper. Met o.a. Gene Kelly, Natalie Wood, Claire Trevor, Ed Wynn en Everett Sloane.

De ambitieuze titelfiguur Wood droomt ervan een gevierde actrice te worden. Ze hoopt haar kans te krijgen in een vakantiekamp dankzij entertainer Kelly, die de ambitie koestert ooit een musical te schrijven. Ze beleven een kortstondige, hartstochtelijke romance, maar uiteindelijk zullen ze geen van beiden hun droom verwezenlijkt zien en bovendien verliezen ze elkaar. Een zeer sentimentele love-story naar een roman van Herman Wouk, die gered wordt door de vinnige, plezierige dialogen die Everett Freeman in zijn scenario verwerkte en een speelse regie. Enkele bijfiguren, zoals Wynn en Sloane, leveren topprestaties. Mooie fotografie van Harry Stradling en een knappe, romantische score van Max Steiner. De song 'A Very Private Love' van Sammy Fain en Paul Francis Webster werd beloond een Oscarnominatie.

King Creole

1958 | Drama, Muziek, Musical

Verenigde Staten 1958. Drama van Michael Curtiz. Met o.a. Elvis Presley, Carolyn Jones, Dolores Hart, Dean Jagger en Walter Matthau.

Elvis is een jonge zanger, die met de beste bedoeling geen middel ongemoeid laat om de levensstandaard van zijn familie te verbeteren. Hij is lid van een jeugdbende en zingt in cafés; terwijl het publiek aandachtig luistert, besteelt het gespuis het publiek. Als Elvis serieuze verkering krijgt met Hart, wil hij zijn ondeugdelijke leven opgeven, maar het milieu laat hem niet meer met rust. Naar het boek van Harold Robbins, getiteld A Stone For Danny Fisher. Een aardige Presley-film met veel muzikale nummers en hij zingt o.a. 'Hard Headed Woman', 'Trouble' en het titelnummer.

The Bachelor Party

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van Delbert Mann. Met o.a. Don Murray, E.G. Marshall, Jack Warden, Patricia Smith en Carolyn Jones.

Indringend Paddy Chayefsky drama (oorspronkelijk een tv-stuk) over een vrijgezellenfuif voor de bruidegom in spe, Arnold (Abbott), en het emotionele effect op de andere getrouwde deelnemers. Jones is opmerkelijk in een bijrol. Het camerawerk is van Jospeh LaShelle.

Johnny Trouble

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van John H. Auer. Met o.a. Ethel Barrymore, Cecil Kellaway, Carolyn Jones, Stuart Whitman en Jesse White.

Een teder verhaal over een oudere vrouw die ervan overtuigd is dat haar lang vermiste zoon terug zal keren en dat hij echt niet zo`n slechte jongen was. Een nieuwe versie van SOMEONE TO REMEMBER (1943).

Baby Face Nelson

1957 | Misdaad

Verenigde Staten 1957. Misdaad van Don Siegel. Met o.a. Mickey Rooney, Carolyn Jones, Jack Elam, Ted de Corsia en Leo Gordon.

Rooney geeft een smaakvolle vertolking in titelrol als de schietgrage gangster in de crisisjaren ten tijde van de drooglegging; film met klein budget maar vol actie.

The Opposite Sex

1956 | Musical, Komedie

Verenigde Staten 1956. Musical van David Miller. Met o.a. June Allyson, Joan Collins, Dolores Gray, Ann Sheridan en Joan Blondell.

Deze stevig staande muzikale herverfilming van George Cukors THE WOMEN naar het toneelstuk van Clare Booth Luce heeft een rolbezetting van sterren, maar verbleekt toch nog naast het broos origineel (met Shearer, Crawford, Russell, etc.). Belangrijk verschil: aan deze uitgebreidere versie zijn muziek en mannen toegevoegd. Scenario van Fay Kanin en Michael Kanin. Camerawerk van Robert Bronner.

The Man Who Knew Too Much

1956 | Thriller

Verenigde Staten 1956. Thriller van Alfred Hitchcock. Met o.a. James Stewart, Doris Day, Daniel Gélin, Brenda De Banzie en Bernard Miles.

Remake van een van Hitchcocks meest geliefde thrillers uit de jaren '30, waarin een onschuldige man toevallig informatie over een internationaal complot krijgt toegespeeld. Niemand is meer geknipt voor die rol dan Stewart, die overigens ook voor hilariteit zorgt in een Marokkaans restaurant waar hij geen raad weet met zijn lange lijf. Klassiek is de climax in de Londense Albert Hall, waar de aanslag op een staatsman zal plaatsvinden. De muziek met de fameuze cimbaalslag is van Hitchcocks huiscomponist Bernard Herrmann. Day zingt de met een Oscar bekroonde meedeiner 'Que sera, sera'.

The Tender Trap

1955 | Komedie, Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1955. Komedie van Charles Walters. Met o.a. Frank Sinatra, Debbie Reynolds, Celeste Holm, David Wayne en Carolyn Jones.

Een verrukkelijke productie over een levenslustige vrijgezel Sinatra die in de huwelijksnetten verstrikt raakt van de vastberaden Reynolds. Smetteloos tegenspel van Holm en Wayne en de titelsong 'Love is the Tender Trap' kreeg een Oscar. Naar het toneelstuk van Max Shulman en Robert Paul Smith, door Julius Epstein tot scenario bewerkt. Camerawerk van Paul C. Vogel.

The Seven Year Itch

1955 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1955. Komedie van Billy Wilder. Met o.a. Marilyn Monroe, Tom Ewell, Evelyn Keyes, Sonny Tufts en Robert Strauss.

Als zijn vrouw op zomervakantie is, denkt Richard (Ewell) zijn slag te kunnen slaan bij zijn buurvrouw (Monroe). Deze farce is nog altijd de moeite waard omdat er een aardige indruk wordt gegeven van de (seksuele) moraal van de jaren vijftig in Amerika. Verfilming van het gelijknamige, veel gewaagdere toneelstuk van George Axelrod. Bekend geworden door de onsterfelijke scène waarin Monroe boven het rooster van een New Yorkse metrohalte staat waardoor haar jurk opwaait. Al zijn in tegenstelling tot de iconische foto, in de film slechts haar benen te zien.

Three Hours to Kill

1954 | Western

Verenigde Staten 1954. Western van Alfred L. Werker. Met o.a. Dana Andrews, Donna Reed, Dianne Foster, Stephen Elliott en Carolyn Jones.

Andrews is een koetsier op een postkoets. Hij wordt ten onrechte beschuldigd van de moord op de broer van zijn verloofde, waarna hij de echte moordenaar wil opsporen. Strak en goed geregisseerd.

The Saracen Blade

1954 | Historische film

Verenigde Staten 1954. Historische film van William Castle. Met o.a. Ricardo Montalban, Betta St. John, Rick Jason, Carolyn Jones en Whitfield Connor.

Nogal kwalijk 13e-eeuws gedoe van een jongeman die de dood van zijn vader wreekt. De spelers zitten gevangen in een ongeloofwaardig scenario.

Shield for Murder

1954 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1954. Mysterie van Edmond O'Brien en Howard W. Koch. Met o.a. Edmond O'Brien, John Agar, Marla English, Carolyn Jones en Emile Meyer.

Een criminele detective, betrokken bij een roofmoord, probeert de buit te behouden zonder gepakt te worden. Scenario van Richard Alan Simmons en John C. Higgins naar de roman van William P. McGivern. Camerawerk vanm Gordon Avil.

Désirée

1954 | Historische film, Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1954. Historische film van Henry Koster. Met o.a. Marlon Brando, Jean Simmons, Merle Oberon, Michael Rennie en Cameron Mitchell.

Zwaar aangelengd historisch drama met Marlon Brando als Napoleon, een man die wordt neergezet als een speelbal van zijn op hol geslagen testosteronspiegel. Opkomst en ondergang van de kleine grote veldheer liggen in handen van de bekoorlijke tiener Désirée (Jean Simmons) die hij omwille van zijn carrière verlaat en die hem jaren later overhaalt om de boel de boel te laten en te vertrekken naar St. Helena. Een visueel fraaie film gebaseerd op de roman van Annemarie Selinko.

Drama Classics: The Answer

1954 | Drama

Verenigde Staten 1954. Drama van Roy Kellino. Met o.a. David Niven, Anthony Caruso, Nestor Paiva, Carolyn Jones en John Harmon.

Nadat hij een aantal jaren doorbracht in Hollywood voor het schrijven van scenarios voor minabele films, keert Caruso terug naar huis om zich bij zijn oom te 'herbronnen'. Onder de schilderachtige figuren die de bar van zijn oom bevolken wordt zijn aandacht getrokken door Niven, een vreemde figuur die parasiteert op de anderen. Hij beweert schrijver te zijn en het manuscript dat hem onsterfelijk moet maken heeft hij steeds bij zich. Over de inhoud weigert hij steevast te spreken. Tot Caruso een list bedenkt. Een bevreemdend verhaal dat rechtgehouden wordt door het immense talent van Niven, die zowat de helft van de film alleen aan het woord is. Knap scenario van Leonard Freeman in beeld gebracht door George E. Diskant. Geproduceerd door Niven.

The Big Heat

1953 | Film noir, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1953. Film noir van Fritz Lang. Met o.a. Glenn Ford, Gloria Grahame, Lee Marvin, Jocelyn Brando en Carolyn Jones.

The Big Heat stamt uit Langs Amerikaanse tijd en is een pracht van een film noir. Sfeervol, knap geconstrueerd, en voorzien van een prima cast, die wordt aangevoerd door Glenn Ford als Detective Sergeant Dave Bannion. Hij onderzoekt de moord op een collega, die door de maffia lijkt te zijn gepleegd. Maar dan komt hij op het spoor van corruptie binnen het politieapparaat, wat hem door zijn collega's natuurlijk niet in dank wordt afgenomen. In de beroemdste scène uit de film gooit aartsboef Vince Stone (Marvin) hete koffie in het gezicht van gangsterliefje Debby (Grahame).

House of Wax

1953 | Horror

Verenigde Staten 1953. Horror van André De Toth. Met o.a. Vincent Price, Frank Lovejoy, Phyllis Kirk, Carolyn Jones en Paul Cavanagh.

Prof. Price is een geniale beeldhouwer van wassen beelden. Op een dag echter krijgt hij ruzie met zijn partner en zijn atelier brandt af. Iedereen is ervan overtuigd dat ook hij in de vuurzee is omgekomen, maar een tijd later staat hij weder op. Zijn handen zijn verbrand waardoor hij lang niet meer zo vaardig is. Geen nood, want hij neemt nu zijn toevlucht tot levende modellen die hij in hete, vloeibare was onderdompelt. Spannende en sfeervolle remake van Curtiz` MYSTERY OF THE WAX MUSEUM (1933) met een sublieme Price, die als wraaklustige kunstenaar zijn carri[KA2]ere als de ongekroonde koning van de horrorfilm met deze rol begon. Tevens een der eerste rollen van Charles Bronson (toen nog Buchinsky). Crane Wilbur schreef het knappe scenario, dat in beeld gebracht werd door Bert Glennon. Zowat de beste 3-D film van die periode, vreemd genoeg gemaakt door een man die zelf een blind oog had, zodat hij het effect niet kon zien.

The Road to Bali

1952 | Muziek, Romantiek, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1952. Muziek van Hal Walker. Met o.a. Bob Hope, Dorothy Lamour, Bing Crosby, Murvyn Vye en Ralph Moody.

Lach-helden Harold Gridley (Hope) en George Cochran (Crosby) verlaten Sidney aan boord van een oceaanstomer op weg naar het exotische eiland uit de titel. Aan boord lopen zij tegen steenrijke Lalah (Lamour) op, die belaagd wordt door een oplichter, die haar van al haar centjes probeert af te helpen. Uiteraard behoeden ze haar voor dit gevaar, en redden haar en passant nog uit de vleespot van kannibalen, de tentakels van een reuzeninktvis, roofdieren, bloeddorstige vrouwen en andere oerwoudgevaren. Dit is de enige kleurenfilm uit de ROAD-serie. Mooie decors, veel grappen en gastrolletjes van: Humphrey Bogart, Katherine Hepburn, Jerry Lewis, Dean Martin en Jane Russell. Debuut van Carolyn Jones. Scenario van Frank Butler, Hal Kanter en William Morrow. Camerawerk van George Barnes.

Het capitool

-1 |

Verenigde Staten. Met o.a. Ed Nelson, Carolyn Jones en Rory Calhoun.

Sam is woedend over de breuk tussen Trey en Kelly. Zed nodigt Sloane uit en Jenny doet vergif in de wijn.