Rocky Lang

Regisseur, Producer

Rocky Lang is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

White Squall

1996 | Actiefilm, Drama, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Ridley Scott. Met o.a. Jeff Bridges, Caroline Goodall, John Savage, Scott Wolf en Jeremy Sisto.

Deze avonturenfilm is gevoelsmatig minder een film van Ridley 'Alien' Scott en meer een van broer Tony 'Top gun' Scott. Vanwege de patriottistische boodschap en vanwege de vrouwnegerende sfeer. Een groep schooljongens wordt op een zeilschip met Bridges als kapitein gezet, om man te worden. Zwaar weer op komst. White squall is alleen mooi door de overweldigende, haast fysieke zee-ervaring. (IdH/VPRO Gids)

Powerplay

1994 |

Canada 1994. Rocky Lang. Met o.a. Hagan Beggs, Ken Olandt en Marietta DePrima.

Cody Harris was een beruchte ijshockeyspeler van de Vancouver Blades, die er niet voor terugdeinsde om met geweld de tegenpartij te intimideren. Nu hij gestopt is met ijshockey, geeft hij een heel andere invulling aan zijn leven. Wanneer de eigenaren van de Vancouver Blades de club willen verkopen probeert Robbie Steele, een gedreven advocate, om Cody weer terug te halen in het team, in de hoop dat zijn agressieve houding weer wat geld in het laatje van de club zal brengen. Het pakt allemaal echter heel anders uit dan ze gedacht had

Race for Glory

1989 | Romantiek, Sportfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Romantiek van Rocky Lang. Met o.a. Alex McArthur, Peter Berg, Pamela Ludwig, Ray Wise en Oliver Strizel.

Romantische film over jonge helden en snelle motorraces. McArthur is de Amerikaanse snelheidsduivel die met zijn monteur Berg zijn droom van het internationaal motorcircuit waarmaakt. Tweede speelfilm van Lang (die met ALL'S FAIR debuteerde) wordt met vaste hand geregisseerd en hoewel het allemaal nogal vertrouwd overkomt, beslist een filmpje met een hart, gedraaid op Grand Prix-races in Belgiƫ, Frankrijk en Joegoslaviƫ.

All's Fair

1989 | Komedie

Verenigde Staten 1989. Komedie van Rocky Lane en Rocky Lang. Met o.a. George Segal, Sally Kellerman, Robert Carradine, Jennifer Edwards en Jane Kaczmarek.

Een vreselijke komedie over een stel vrienden met hoge functies in het bedrijfsleven die in het weekend de macho uithangen door oorlogje te spelen. Het draait erop uit dat ze zich in de 'strijd' uitkuren op elkaars vrouwen en vriendinnen. Het zal erg moeilijk zijn om een komedie te vinden die zo onleuk is als deze.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rocky Lang op televisie komt.

Reageer