Antonio Momplet

Regisseur

Antonio Momplet is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

El Sheriff terrible

1963 |

Spanje/Italië 1963. Antonio Momplet. Met o.a. Walter Chiari, Licia Calderón, María Silva en Raimondo Vianello.

Een paar pechvogels komen in een barbaars dorp in het Wilde Westen terecht. Een weinig geslaagde parodie op de traditionele westerns.

Julia y el celacanto

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Antonio Momplet. Met o.a. Conchita Velasco, Tony Leblanc, Virgilio Teixeira en Carlos Casaravilla.

De secretaresse van een conservenfabrikant ontdekt op zekere dag op het strand een vis van voor de zondvloed... Het is eenvoudigweg een slechte film.

Las de Caín

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Antonio Momplet. Met o.a. María Luz Galicia, Juanjo Menéndez, Mariano Azaña en Carmen Flores.

Aan het begin van deze eeuw neemt een vertaler de beslissing om zijn vijf dochters in recordtijd uit te huwelijken. Een komedie die zich op achtenswaardige wijze inspireerde op Amerikaanse voorbeelden, maar toch een weinig geslaagd resultaat opleverde.

Viento del norte

1954 | Romantiek

Spanje 1954. Romantiek van Antonio Momplet. Met o.a. Enrique A. Diosdado, María Piazzai, Isabel de Pomés en María Francés.

Het verhaal van de liefde tussen een rijke boer en zijn zeer jonge dienstmeisje. Boze tongen dreigen het geluk van het prille echtpaar te verstoren. Een achterhaalde en vulgaire film.

Bel Ami

1946 | Drama

Mexico 1946. Drama van Antonio Momplet. Met o.a. Armando Calvo, Gloria Marín, Andrea Palma en Gloria Marin.

Het verhaal van een losbandig man, die baron wordt door met een weduwe te trouwen. Het verhaal is gebaseerd op het werk van Guy de Maupassant. De film bestaat uit een aaneenschakeling van dialogen en is enorm kil geregisseerd. Ook bekend als LA HISTORIA DE UN CANALLA.

Amedia luz

1946 | Drama, Musical

Mexico 1946. Drama van Antonio Momplet. Met o.a. Hugo del Carril, Sara Guash en Carmen Montejo.

Een arme tangozanger gaat optreden in het eenvoudige etablissement van madame Fru Fru, waar hij na korte tijd beroemd wordt. Dit is zonder meer een aardige film omlijst met zeer goede tangomuziek.

Vértigo

1945 | Drama

Mexico 1945. Drama van Antonio Momplet. Met o.a. María Félix, Emilio Tuero en Lilia Michel.

Een mooi meisje moet van haar vader trouwen met de rentmeester van diens landgoed om een dreigend faillissement te voorkomen. Een film geheel ondergeschikt gemaakt aan de schoonheid van Félix.

Amok

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Antonio Momplet. Met o.a. María Félix, Julián Soler, Estela Inda en Miguel Angel Ferriz.

Een ongelukkige liefde doet een jongeman besluiten naar India te emigreren om daar als arts te gaan werken. Een trouwe inboorlinge omringt hem met zorgen. Ambitieuze maar mislukte film. Het enige wat de moeite waard is, is María Félix die haar kousen uittrekt en haar dijbeen ontbloot.

La millona

1937 | Komedie

Spanje 1937. Komedie van Antonio Momplet. Met o.a. Ramón De Sentmenat, Lina Yegros en Carmen Rodríguez.

Een ongelukkige liefde doet een jongeman besluiten naar India te emigreren om daar als arts te gaan werken. Een trouwe inboorlinge omringt hem met zorgen. Ambitieuze maar mislukte film. Het enige wat de moeite waard is, is María Félix die haar kousen uittrekt en haar dijbeen ontbloot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio Momplet op televisie komt.

Reageer