Wendy Rhoads

Acteur, Producer

Wendy Rhoads is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

The Haunting in Connecticut

2009 | Horror, Thriller

Verenigde Staten/Canada 2009. Horror van Peter Cornwell. Met o.a. Virginia Madsen, Martin Donovan, Elias Koteas, Amanda Crew en Erik J. Berg.

Een gezin verhuist naar een mooi, alleenstaand huis in Southington, Connecticut. 'Een koopje,' vertelt de makelaar, 'vanwege een gerucht dat het er zou spoken.' Al snel krijgt de zoon last van hallucinaties over lijken, martelwerktuigen en vreemde rituelen. Een bijwerking van zijn experimentele medicijnen tegen kanker? Debuterend regisseur Cornwell wil te veel in z'n film stoppen. Klopgeesthorror met veel schrikeffecten en uit Aziatische horror geleende, schuifelende doden én een familiedrama, over hoe ver mensen gaan om gedoemde geliefden toch bij zich te houden.

Horses and Champions

1994 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1994. Familiefilm van Jonathan Tydor. Met o.a. Quincy Davis, Wendy Rhoads, Christopher Pettiet, Timothy Bottoms en Christopher Boyer.

Deze stichtelijke film vol vals sentiment en irritante Americana probeert het sprookje van Assepoester en de hartverwarmende elementen uit de klassieker NATIONAL VELVET te combineren tot een stroperig verhaal over een paardenrace, die gewonnen wordt door een hardwerkend meisje uit een eenvoudig milieu dat sterk van geest is en van volhouden weet. Bedoeld voor jonge kijkers - vooral meisjes die paardengek zijn - aan de overkant van de Grote Plas, en nog net te verteren voor de jeugd in Europa. Geschreven en geproduceerd door regisseur Tydor. Miller, die Mrs. Loveridge speelt, was geassocieerd producente. Het camerawerk is van Glenn Kershaw. Gesitueerd rond 1890.

De paardenkampioenen

-1 |

. Met o.a. Wendy Rhoads, Christopher Pettiet en Quincy Davis.

Katherine is paardenverzorgster en droomt ervan zelf ooit nog eens aan een paardenrace mee te mogen doen. Maar omdat ze uit een arme familie komt, is de kans dat dat gebeurt niet erg groot. Lisa, een hooghartig meisje, is gewend dat ze elke wedstrijd wint, maar wordt op een gegeven moment tweede. Ze maakt ruzie met haar vriend en trainer Joe en hij besluit dat hij niets meer met haar te maken wil hebben. Dan vraagt Katherine of Joe misschien haar trainer wil worden

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Wendy Rhoads op televisie komt.

Reageer