Steffen Zacharias is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sette ore di violenza per una salutione imprevista

1973 | Actiefilm, Misdaad

Italië 1973. Actiefilm van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. George Hilton, Rosemary Dexter en Steffen Zacharias.

Een Griekse huurmoordenaar/karatekampioen ontvlucht Athene om in Rome een nieuw leven op te bouwen, maar het onderwereld-milieu laat hem niet los en benut chantage om hem moordmissies te laten ondernemen. Dit keiharde, ongehoord sadistische werkje trekt alle stoppen los voor uiterst bloederige confrontaties. De film is aardig voor wie een kick krijgt van slachtoffers, die in slow-motion in hun bloed wentelen.

E poi lo chiamarono il magnifico

1972 | Komedie, Western

Italië/Frankrijk/Joegoslavi00EB 1972. Komedie van Enzo Barboni. Met o.a. Terence Hill, Gregory Walcott, Harry Carey jr, Dominic Barto en Yanti Sommer.

De zijïge zoon van een vermaarde Wild West-bandiet wordt testamentair toevertrouwd aan de goede zorgen van drie zeer ruige vrienden van pa; zij hebben de opdracht een echte man van hem te maken. Vaardig gegoochel met alle clichés, conventies en grappen van het komische western-genre; geen enkele dode hoeft te worden betreurd. Scenarioschrijver-regisseur Enzo Barboni staat op de titelrol als E.B. Clucher. Camerawerk van Aldo Giordani.

La Vendetta e un piatto che si serve freddo

1971 | Western

Italië 1971. Western van Pasquale Squitieri. Met o.a. Leonard Mann, Ivan Rassimov, Elizabeth Eversfield, Klaus Kinski en Steffen Zacharias.

We vinden hier weliswaar het wraak-thema, maar ook iets ongewoons: in plaats van de gebruikelijke Mexicanen zijn het hier zowaar Indianen, een western-ingredi[KA3]ent dat de Italianen zelden gebruikten. Mann heeft een ingekankerde haat tegen de Indianen, die zijn ouders vermoord zouden hebben. Hij doet moeite het volk uit te roeien. T[KA1]ot hij er achter komt dat een rancher de moord heeft begaan. Dan weet hij niet wat voor goeds hij voor de Indianen moet doen. Rauw zoals gebruikelijk; Squitieri (die regisseert als William Redford) schreef zelf het scenario, samen met Monica Felt.

De linker- en de rechterhand van de duivel

1970 | Western, Komedie

Italië 1970. Western van Enzo Barboni. Met o.a. Terence Hill, Bud Spencer, Farley Granger, Gisela Hahn en Steffen Zacharias.

Een revolverheld ontdekt dat zijn broer, die van huis uit veedief is, sheriff is geworden door toedoen van een majoor. Die is van plan om land op de Mormonen te veroveren en daar moet de sheriff een handje bij helpen. De beide broers zijn de majoor te slim af, wat hen een dankbaar aanbod van de Mormonen oplevert. Ze mogen boer worden. Leuke spaghettiwestern rond het contrasterend duo van de vingervlugge flierefluiter Hill en de humeurige domme kracht Spencer. Farley Granger speelt de vileine majoor Harriman.