Doris Wells is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

El Señor de los llanos

1987 | Drama

Spanje 1987. Drama van Santiago San Miguel. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Doris Wells, Pilar Alcón en Maribel Verdú.

Een man keert als rijke eigenaar van een hacienda terug naar Spanje. In zijn geboortedorp leert hij een prostituée kennen. Hij wordt verliefd en is van plan haar en haar pupillen mee te nemen naar Venezuela. Wat opvalt zijn de wel zeer slechte fotografie en de vertolking van de hoofdrol. Onuitstaanbaar.

Oriana

1985 | Drama

Frankrijk/Venezuela 1985. Drama van Fina Torres. Met o.a. Doris Wells, Daniela Silverio, Rafael Briceno, Maya Oloe en Mirta Borgès.

Na twintig jaar keert Mar[KA1]ia (Selverio) terug naar Venezuela en het huis waar ze in haar jeugd enkele dagen doorbracht. Omdat haar tante, Oriana (Wells), is gestorven, heeft zij de hacienda ge[KA3]erfd en ze is van plan die te verkopen. Hier verschijnen de sporen van haar tante`s verleden weer voor haar ogen: een verboden liefde, tekenen van geweld... en het altijd aanwezige, obsederende verlangen van Oriana. Ze besluit tenslotte het bezit niet van de hand te doen. Een weinig originele film met een eenzijdig en beperkt thema, die veel te literair is (naar de gelijknamige roman van Marvel Moreno). Caminos speelt de titelfiguur als kind en Venturini als adolescente.

La Casa de agua

1984 | Fantasy

Venezuela 1984. Fantasy van Jacobo Penzo. Met o.a. Franklin Virguez, Doris Wells, Hilda Vera, Elba Escobar en Alicia Plaza.

De dramatische geschiedenis van de Venezolaanse dichter Cruz Elías León speelt zich af in de periode van onderdrukking en tirannie onder het bewind van generaal Juan Vincente Gómez. De strijd van de dichter tegen de vijandigheid van de omgeving en de rampspoed van zijn eigen aard. De film werd door de regisseur zelf geproduceerd.