Stephen Brown is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Metamorphosis

1990 | Sciencefiction, Horror

Italië 1990. Sciencefiction van G.L. Eastman en G. L. Eastman. Met o.a. Gene LeBrock, Harry Cason, Catherine Baranov, David Wicker en Stephen Brown.

Een jonge geleerde probeert zijn nieuwste genetische formule op zichzelf uit. Het resultaat is een teleurstellend gegrimeerd monster. De handige truc op het einde vormt het enige in het oog springende detail van deze film. G.L. Eastman is een pseudoniem van Luigi Montefiori, die tekende voor het scenario.

La casa 5

1990 | Horror

Italië 1990. Horror van Clyde Anderson. Met o.a. David Brandon, Gene Le Brock, Barbara Bingham, Michael Stephenson en Theresa F. Walker.

Horror van Italiaanse makelij, opgenomen in de V.S. met een Amerikaanse bezetting. Variatie op het thema spookhuis, compleet met bloed en kledder en speciale effecten. Een jonge dominee betrekt met zijn vrouw en kinderen een idyllische woning, maar algauw blijkt dat daar het kwaad loert. Hij maakt kennis met collega Jonathan (Stephen Brown), die visioenen heeft van het kwaad sinds hij van een ter dood veroordeelde vrouw voor haar terechtstelling een satansbijbel kreeg. De twee geestelijken ontdekken dat het huis is gebouwd op een plek waar eeuwen geleden twintig vrouwen op de brandstapel ter dood werden gebracht. Een bloedige orgie, grotesk maar effectief. Spel en regie zijn vaardig, doch ongeïnspireerd.

D.N.A. Forumla letale

1989 | Horror, Sciencefiction

Italië 1989. Horror van Luigi Montefiori. Met o.a. Gene Le Brock, Catherine Baranov, Harry Cason, David Wicker en Jason Arnold.

Specialist op het gebied van de genetica staat op het punt met zijn DNA-onderzoek een belangrijke ontdekking te doen, maar hij krijgt geen steun van zijn jaloerse baas. Om onweerlegbaar bewijs te krijgen voor zijn stelling moet hij zichzelf injecteren met een preparaat dat bestemd is voor proeven op dieren. Langzaam maar zeker voltrekt zich in hem een verandering: hij wordt gewelddadig, zonder dat hij het beseft. De verandering blijkt een stap terug op de evolutieladder, en op het laatst heeft hij niets menselijks meer. De effecten zijn zwakjes, maar het verhaal is best spannend.

A Ghost Of A Chance

1968 | Familiefilm, Horror

Verenigd Koninkrijk 1968. Familiefilm van Jan Darnley-Smith. Met o.a. Jimmy Edwards, Patricia Hayes, Graham Stark, Bernard Cribbins en Terry Scott.

Kinderen roepen de hulp van een geest in om een historisch landhuis voor afbraak te behoeden. Een reeks beroemde Engelse klucht- en komediespelers houden de aandacht vast in een van de betere kinderfilms.

Calamity the Cow

1967 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1967. Familiefilm van David Eastman. Met o.a. John Moulder-Brown, Elizabeth Dear, Stephen Brown, Philip Collins en Josephine Gillick.

Drie kinderen herinneren hun vader eraan dat hij ooit beloofd heeft hun een koe te geven. Een armzalig dier wordt door de vader nog juist van het slachthuis gered. Zij verzorgen het dier zo goed, dat zij zelfs inschrijven voor een wedstrijd op een landbouwtentoonstelling. Op de avond vóór de wedstrijd wordt de koe gestolen; uiteraard sporen ze hun koe op. Kijk eens of je in een van de kinderen de jonge Phil Collins herkent. Er circuleert ook een ingekleurde versie.

Ambush at Devil's Gap

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1966. Familiefilm van David Eastman. Met o.a. Chris Barrington, Sue Sylvaine, Stephen Brown, Deane Gardiner en Jacqueline Mitchell.

Jeugdfilm (aanvankelijk bedoeld als serie: zes episoden van zestien minuten). Kinderen beschermen een excentrieke professor tegen gangsters die hem een revolutionaire uitvinding afhandig willen maken. Aantrekkelijk locatiewerk, o.m. in Cairngorm Mountains en aan Loch Duich, Schotland.