Anna Stieblich

Acteur

Anna Stieblich is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Der Hodscha und die Piepenkötter

2016 | Komedie

Duitsland 2016. Komedie van Buket Alakus. Met o.a. Hilmi Sözer, Anna Stieblich, Damian Hardung en Fabian Busch.

In de Duitse stad Lautringen is de burgemeestersverkiezing in volle gang. De zittende burgemeester Ursel Piepenkötter heeft toestemming gegeven voor de bouw van een moskee, maar haar uitdager Dr. Schadt wil de bouw terugdraaien wanneer zij de nieuwe burgemeester wordt.

Schoßgebete

2014 | Komedie, Drama

Duitsland 2014. Komedie van Sönke Wortmann. Met o.a. Lavinia Wilson, Jürgen Vogel, Juliane Köhler, Anna Stieblich en Robert Gwisdek.

Nadat Charlotte Roches schandaalroman Feuchtgebiete met enig succes tot film was omgetoverd, kreeg ook het officieuze vervolg Schoßgebete de bioscoopbehandeling. Opnieuw is het een deels autobiografische geschiedenis, waarin een jumboverpakking seks en taboes wordt opengetrokken om deze aan rouw, trauma en postmodern-existentiële decadentiechaos te koppelen. Elisabeth Kiehl (Wilson) worstelt dagelijks met verloren familie, moederschap, de hang naar seksperimenten en een fleurig boeketje neuroosjes. Wortmann dist de kunstfilmverantwoorde net-niet-porno met enige hoogglans en niet zonder humor op. De kijker dient echter vooral verwendemensenresistent te zijn.

Meine Mutter, meine Männer

2014 | Drama

Duitsland 2014. Drama van Karola Hattop. Met o.a. Marie Zielcke, Anna Stieblich en Roman Knizka.

Jenny, technisch directeur van een opera in München, komt erachter dat uitgerekend haar ex-vriend Erik als decorbouwer aangesteld is. Vlak daarna komt ze erachter dat ze zwanger is. Maar dat is niet alles. Plotseling komt haar moeder op bezoek die een oogje heeft op Roman, de vader van haar vriend Tobias. Als de oude gevoelens voor Erik weer terug komen en Tobias koel reageert op haar zwangerschap is het gevoelsleven van Jenny behoorlijk van slag.

Das letzte Wort

2013 | Misdaad, Thriller

Duitsland 2013. Misdaad van Didi Danquart. Met o.a. Thomas Thieme, Shenja Lacher en Anna Stieblich.

Een bisschop gaat voor een paar dagen bij zijn broer logeren. De broer wordt tijdens dit bezoek vermoord en er wordt een waardevol Mariabeeld uit het huis gestolen.

Männer lügen nicht

2010 | Komedie

Duitsland 2010. Komedie van Bettina Woernle. Met o.a. Maruschka Detmers, Anna Stieblich en Markus Knüfken.

Na een pijnlijke scheiding besluit Barbara, samen met haar vriendin Silke, op skivakantie te gaan. Net aangekomen herkent Silke haar grote liefde Hermann, die twee jaar geleden zogenaamd om het leven is gekomen. Woedend gaat ze samen met Barbara op onderzoek uit.

Zwei Seiten der Liebe

2002 | Drama

Duitsland 2002. Drama van Bodo Fürneisen. Met o.a. Thekla Carola Wied, Heikko Deutschmann, Fritz Karl, Hanns Zischler en Valerie Koch.

Carola Martin staat midden in het leven, maar na de tragische dood van haar man komt ze erachter dat ze jarenlang bedrogen is: hij was homoseksueel en had een relatie met een jonge advocaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anna Stieblich op televisie komt.

Reageer