Michelle McCormick

Acteur

Michelle McCormick is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sweet Justice

1992 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1992. Misdaad van Allen Plone. Met o.a. Finn Carter, Frank Gorshin, Michelle McCormick, Catherine Hickland en Kathleen Kinmont.

De corrupte wethoudster voor milieuzaken van een stadje laat laat zich omkopen en knijpt een oogje toe als er afval geloosd wordt, waar het niet de bedoeling is. Dan nadert het schandaal te dicht bij haar: haar minnaar loost even hard gif en het verziekte waterbekken dreigt de volksgezondheid in gevaar te brengen. Nu wil ze breken met haar corrupte praktijken.

Showdown

1991 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Leo Fong. Met o.a. Leo Fong, Werner Hoetzinger, Richard Lynch, Michelle McCormick en Connie Terry.

Huilen met de pet op, deze actiefilm over een detective die bedreven is in oosterse vechtkunst. Hij moet een woestijnstadje beschermen tegen aanvallen van een motorbende. Nauwelijks relevant is het intrigerende idee dat het stadje eigenlijk een rustoord is voor bejaarde mafia-leden, en als zodanig boven de wet staat. Dat weten we dan ook weer, en voor de rest: vergeet het! Dit werkje van producent/regisseur/hoofdrolspeler Fong is één aaneenschakeling van stompzinnige en slecht gefilmde gevechtsscènes.

Fatal Pulse

1987 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1987. Thriller van Anthony J. Christopher. Met o.a. Michelle McCormick, Ken Roberts, Joe Phelan en Alex Courtney.

In en rond een universiteitsgebouw wordt de ene leuk uitziende studente na de andere op een brute manier verkracht en om het leven gebracht door een vreemde conciërge, een oorlogsveteraan. Voorspelbaar door de klassieke thriller- en horrorelementen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michelle McCormick op televisie komt.

Reageer