Tom Nursall

Acteur, Scenarist

Tom Nursall is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

I'll Be Home for Christmas

1998 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Komedie van Arlene Sanford. Met o.a. Jonathan Taylor Thomas, Jessica Biel, Adam LaVorgna, Lesley Boone en Gary Cole.

Kerst is een tijd van bezinning, een lichtpuntje in donkere dagen. En, een tijd voor een rode Porsche uit 1957 als het aan de pa van Jake (Jonathan Taylor Thomas, van kluskomedie Home Improvement) ligt. De voorwaarde is dat Jake na jaren afwezigheid moet verschijnen bij de familie in New York, een reis van een kilometer of 4000. Geen probleem, ware het niet dat Jake door zijn boze sportvrienden platzak in de woestijn wordt gedumpt, met vastgelijmde kerstmuts en dito baard. Dat belooft een dolle trip. Verzorgd door Disney.

The Hijacking of Studio 4

1985 | Thriller, Drama

Canada 1985. Thriller van Joseph A. Gaudet. Met o.a. Jack Zimmerman, Bill Boyle, Phil Rash, Tom Nursall en Karen Cannata.

Nadat zijn dochter gevangen is genomen in een Caraïbisch staatje, gijzelt de vader de aanwezigen van een praatprogramma op de televisie onder wie zich de dictator bevindt die ervoor verantwoordelijk is. Dit melodrama, direct op video gezet wordt bedorven door de wisselende kwalitieit van het spel, de hinderlijk overheersende filmmelodie, alsmede een belachelijk romantisch subplot. Lionel Shenken die uitvoerend producent van de film was, verschijnt in beeld als de harteloze tv-omroeper.

Doomsday Plot

1984 | Thriller

Canada 1984. Thriller van Allan Levine. Met o.a. Jan Taylor, Tom Nursall, Robert Reece, Karen Cannata en Simon Henri.

Geheime agenten uit de Sovjetunie en Canada werken samen om te voorkomen dat terroristen kernkoppen stelen. Direct op video gefilmd en het resultaat is beslist niet slechter dan produkties over de Koude Oorlog, die met een groot budget tot stand zijn gekomen, maar ook niet beter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Nursall op televisie komt.

Reageer