Ralph Siegel

Componist

Ralph Siegel is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Mein Opa und die 13 Stühle

1996 | Familiefilm, Komedie

Duitsland/Oostenrijk 1996. Familiefilm van Helmut Lohner. Met o.a. Otto Schenk, Rebecca Horner, Tobias Moretti, Susanne von Almassy en Ricarda Ciontos.

Samantha erft van haar tante 13 Biedermeider stoeltjes die vlot van de hand worden gedaan door opa Sedlak op een veiling. Juist op dat moment vindt Samantha een brief van haar tante die drie miljoen Schilling (ongeveer een half miljoen gulden) in een van de zittingen verborgen heeft.

Schloss Königswald

1988 | Drama

Duitsland 1988. Drama van Peter Schamoni. Met o.a. Camilla Horn, Marianne Hoppe, Carola Höhn, Fee von Reichlin en Rose Renée Roth.

Kort voor het einde van WO II ontmoeten acht oude, adellijke dames elkaar op een kasteel in Bohemen. Wachtend op de overwinnaars brengen zij de tijd door met praten over de 'goede oude tijd'. Een deels onthullend portret over een uitstervende generatie, overtuigend en indrukwekkend gespeeld door een groep beroemde actrices van vroeger.

Drei und eine halbe Portion

1985 | Actiefilm, Komedie, Misdaad

Duitsland 1985. Actiefilm van Siggi Götz. Met o.a. Jürgen Hingsen, Rolf Milser, Karl Dall, Patric Bach en Margit Geissler.

Film met een flinke portie actie en herrie. Drie eigenaars van een praktisch failliete luchtvaartmaatschappij rollen in de drugshandel van twee gangsterbendes. Debuut van de topsporters Hingsen en Milser.

Kesse Teens und irre Typen

1979 | Komedie, Muziek

Duitsland 1979. Komedie van Walter Boos. Met o.a. Roland Schröder, Peter Linak, Kalle Möllmann, Jasmin Lo en Geissler.

Een in Spanje opgenomen film vol doldwaze vakantiepret... Uiterst eenvoudig amusement.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ralph Siegel op televisie komt.

Reageer