Rebecca Brooke

Acteur

Rebecca Brooke is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Confessions of a Young American Housewife

1977 | Erotiek

Verenigde Staten 1977. Erotiek van Joseph W. Sarno. Met o.a. Jennifer Welles, Rebecca Brooke, Chris Jordan, Eric Edwards en David Hausman.

Een weduwe ontdekt dat haar dochter intieme relaties met de buren onderhoudt en treedt onmiddellijk tot dit seksuele ménage à trois toe. Deze professioneel gemaakte soft-pornofilm wordt spoedig vervelend en zéér langdradig. Werd in Nederlandse bioscopen ooit vertoond in een Franstalige versie onder de titel REPERAGES.

Naughty Schoolgirls

1976 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1976. Komedie van Jean Paul Scardino. Met o.a. Rebecca Brooke, Sandra Gartner, Judy Rauch, Kim Schachel en Caitilin Todd.

In een meisjesinternaat proberen ondernemende studentjes meer aan de weet te komen over seks door hun maagdelijkheid te verkopen voor $100. Deze seksfarce snijdt een groot aantal onderwerpen aan, maar het eindresultaat is een wilde, koortsachtige en niet erg leuke sekskomedie. Titel in GB: GYMSLIP LOVERS.

Les Mille et une perversions de Félicia

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Max Pécas. Met o.a. Rebecca Brooke, Jean Roche, Béatrice Harnois, Roland Charbaux en Ray Prevet.

Het provocerende gedrag van de 15-jarige F[KA1]elicia vormt een bedreiging voor het harmonieuze huwelijk van oom en tante. Er dreigt zelfs een crisis als F[KA1]elicia zowel de een als de ander verleidt. Deze best aardige seksfilm maakt een zeer verzorgde indruk en profiteert van het plausibele plot (ondanks het bovenstaande), goed acteerwerk en het fraaie camerawerk. Sommige versies zijn slechts 86m. Ook bekend onder de curieuze titel CLOCKWORK NYMPHO.

Abigail Lesley Is Back in Town

1975 | Erotiek, Drama

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Joseph W. Sarno. Met o.a. Jennifer Jordan, Rebecca Brooke, Eric Edwards, Jamie Gillis en Chris Jordan.

Het titelkaraktertje is een knap en voluptueus meisje, dat haar geboortedorp in de ban van haar even seksuele als amorele lusten houdt. Distributeur Filmtrust bedacht destijds de aandoenlijke slogan: 'Deze opzienbarende film is z'n tijd vér vooruit!' Niet waar natuurlijk. Deze film is een wanstaaltje van seksploitatie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rebecca Brooke op televisie komt.

Reageer