Mary Francis

Acteur

Mary Francis is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Mauricio, mon amour

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Juan Bochs. Met o.a. Arturo Fernández, Amparo Muñoz, Mary Francis en Mirta Miller.

Mauricio is opgenomen in een kliniek om zich te laten behandelen wegens zijn overmatige viriliteit. Smakeloos, denigrerend en walgelijk.

La Espuela

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Roberto Fandiño. Met o.a. Javier Escrivá, Claudia Gravy, Mary Francis, Manuel de Blas en Mario Pardo.

Een grondbezitter is vastbesloten alle vrouwen op zijn domein te bezitten...Belachelijk erotisch-sociaal knoeiwerk.

El Fin de la inocencia

1976 | Erotiek

Spanje 1976. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Mary Francis, José Sazatornil, Cristina Ramón en Antonio Iranzo.

Een intieme relatie tussen een oudere man, zijn sensuele minnares en een jong meisje met lesbische neigingen. Wulpse, vervelende pseudo-soft pornofilm.

Madres solteras

1975 | Misdaad

Spanje 1975. Misdaad van Antonio del Amo. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Mary Francis, Charo López en Florinda Chico.

Een vreemd persoon stuurt voortdurend zwangere vrouwen naar de praktijk van een jonge vrouwenarts. Een verschrikkelijke film. Gelukkig dat hij maar nauwelijks in de roulatie kwam.

Me has hecho perder el juicio

1973 | Komedie, Musical

Spanje 1973. Komedie van Juan de Orduña. Met o.a. Manolo Escobar, Mary Francis, Andrés Pajares, José Sazatornil en Agata Lys.

Een zanger wordt verliefd op zijn vrouwelijke impresario. De decadentie van de filmformule van Escobar wordt hier gecombineerd met de komedies van Alfredo Landa. Een tamelijk solide rolverdeling.

La Curiosa

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van Vicente Escrivá. Met o.a. Patty Shepard, Máximo Valverde, Josele Román en Mary Francis.

Een jonge vrouw uit de provincie wil tot iedere prijs de waarheid over seks te weten komen. Een schijnheilig melodrama over de onbekendheid met seks van de Spaanse vrouw van destijds, dat in feite ophemelt wat ogenschijnlijk wordt bekritiseerd.

El vikingo

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Conchita Velasco, Máximo Valverde en Mary Francis.

Ramón is erg trots op zijn sociale en economische vooruitgang, maar wat hij niet weet is dat dit voornamelijk het gevolg is van de vele opofferingen die zijn vrouw zich getroost heeft. Dit uitgangspunt had - vanuit een andere hoek bekeken - een goede film kunnen opleveren.

Drácula contra Frankenstein

1972 | Horror

Frankrijk/Spanje 1972. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Dennis Price, Howard Vernon, Alberto Dalbes, Mary Francis en Britt Nichols.

Dr. Frankenstein roept Dracula weer tot leven teneinde de wereld te veroveren. Een verbijsterende en zonderlinge film die vanuit een verteltrant als die van een stripverhaal een hommage brengt aan de 'monster movies' van de Universal. De ruwheid en het haast volledige gebrek aan dialogen resulteert in een bijna abstracte film. Ook bekend onder de Franse titel DRACULA PRISONNIER DE FRANKENSTEIN.

Don Quijote cabalga de nuevo

1972 | Komedie

Mexico/Spanje 1972. Komedie van Roberto Gavaldón. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Cantinflas, María Fernanda D'Ocón en Mary Francis.

Don Quijote trekt ten strijde met zijn trouwe knecht Sancho. Een groteske versie van de onsterfelijke 'Don Quijote', die de uitzonderlijke Mexicaanse humorist Cantinflas op het lijf geschreven is.

I Pirati dell'isola verde

1970 | Avonturenfilm, Historische film, Romantiek

Spanje/Italië 1970. Avonturenfilm van Ferdinando Baldi. Met o.a. Dean Reed, Annabella Incontrera, Alberto de Mendoza, Mary Francis en Leslie Bayley.

Na de dood van de onderkoning van een Caraïbisch gebied in de zeventiende eeuw is diens dochter overgeleverd aan een corrupte neef, die als clandestien hoofd van een piratenbende tegen haar leven komplotteert om haar troonopvolging te voorkomen. Een toegewijde Britse zeeheld weet de uitvoering van deze snode plannen te voorkomen. Een vlot gemaakte avonturenfilm volgens het overbekende stramien.

Las Secretarias

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Sonia Bruno, Teresa Gimpera, La Polaca, Mary Francis en Alberto de Mendoza.

De liefdesavonturen van drie secretaresses die met elkaar bevriend zijn. Een schijnheilige en achterlijke film.

El Abominable hombre de la Costa del Sol

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Juanjo Menéndez, La Polaca, Mónica Randall en Mary Francis.

Een onbesuisde man van middelbare leeftijd wil tot iedere prijs chef worden van de afdeling 'public relations' van een belangrijk hotel aan de Costa del Sol. Dit is één van de komedies die geproduceerd werden om de enorme hausse van buitenlandse toeristen te exploiteren.

No le busques tres pies...

1968 | Drama

Spanje 1968. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Axel Darna, Teresa Gimpera, Manolo Zarzo, Mary Francis en Alfredo Mayo.

De komische liefdesavonturen van drie kadetten. Een zeer slechte film die in de lijn ligt van bijna alle Spaanse films uit de jaren veertig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mary Francis op televisie komt.

Reageer