Sandra Gough

Acteur

Sandra Gough is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Vacuuming Completely Nude in Paradise

2001 | Drama

Canada/Verenigd Koninkrijk 2001. Drama van Danny Boyle. Met o.a. Timothy Spall, Michael Begley, Katy Cavanagh, Keith Clifford en Maggie Tagney.

Naakt stofzuigenè zo ziet de corpulente handelsreiziger from hell Tommy Rag (Spall) het paradijs. Verder heeft hij geen spirituele kanten. Hij is keihard, vooral als het om het verkopen van stofzuigers gaat. Zijn methoden zijn meedogenloos. Met maniakale precisie brengt hij zijn waar aan de - berooide, onwelwillende - man/vrouw. Bovendien is hij bijna verkoper van de maand bij JAC Stofzuigers. Goed voor de 'gouden stofzuigerprijs' én een reisje naar Benidorm. Net als het een beetje loopt verschijnt beginnelingverkoper Pete (Begley), een hobby-DJ die tapes slijt aan lokale tieners. Zijn droom is een eigen nachtclub. Twee mannen en twee lotsbestemmingen in een mix van Arbeiders Angst en Zappa-eske apparaatverering, gevat op digitale video. Na het Leonardo DiCaprio vehikel The Beach had Danny Boyle (Trainspotting) zijn krediet bij menigeen verspeeld. De BBC double-bill Vacuuming completely nude in Paradise en Strumpet (op 1 maart) zijn weer vertrouwd 'raw as arseholes'. Enerverend werk van enkel toptalenten, onder wie Dogma cinematograaf Anthony Dod Mantle (Festen, Julien Donkey-Boy) en scenarist Jim Cartwright (Road, Little voices). (VM/VPRO Gids)

Three fights, two weddings and a funeral

1994 |

Verenigd Koninkrijk 1994. David Tyler en Geoff Posner. Met o.a. James Greene, Sandra Gough en Steve Coogan.

Paul Calfs zus droomt van huwelijksgeluk met haar Griekse vriendje

The Paul Calf video diary

1993 |

Verenigd Koninkrijk 1993. David Tyler en Geoff Posner. Met o.a. Sandra Gough, Amanda Drew en Steve Coogan.

Liefde, romantiek, bier, studenten, vechtpartijen, bier, teleurstellingen, mislukte seks en nog meer bier zijn de ingrediënten van het dagelijks leven van Paul Calf die zijn leven vastlegt met behulp van Fat Bob's videocamera..

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sandra Gough op televisie komt.

Reageer