Peter Sullivan

Acteur

Peter Sullivan is acteur.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

The Face of an Angel

2014 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Italië/Spanje 2014. Drama van Michael Winterbottom. Met o.a. Kate Beckinsale, Daniel Brühl, Lucy Cohu, Rosie Fellner en Sara Stewart.

Onbevredigend psychologisch drama gebaseerd op de roemruchte moord op Meredith Kercher, de 21-jarige Britse studente die in 2007 in Italië om het leven werd gebracht. Hoofdpersoon is de Duitse filmmaker Thomas (Brühl), die de moordzaak wil verfilmen maar worstelt met de juiste invalshoek en zijn problematische privé-leven. Als buitenstaander is hij een voor de hand liggende protagonist om de complexe materie te beschouwen, maar Brühl weet geen moment te boeien. Ook teleurstellend: de nogal voorspelbare meta-dialogen, het handelsmerk van regisseur Winterbottom (24 Hour Party People).

The Borgias

2011 | Televisieserie, Misdaad, Drama, Historische film

Hongarije/Ierland/Canada/Verenigde Staten 2011. Televisieserie van Neil Jordan. Met o.a. Jeremy Irons, François Arnaud, Holliday Grainger, Peter Sullivan en Sean Harris.

Televisieserie van filmmaker Neil Jordan (oa The Crying Game, Interview with the Vampire) over de machtige Italiaanse familie Borgia.

El efecto mariposa

1995 | Romantische komedie

Spanje/Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 1995. Romantische komedie van Fernando Colomo. Met o.a. Coque Malla, María Barranco, Rosa Marie Sardà en Peter Sullivan.

Luis, een Spaanse student, gaat in Londen economie studeren. Hij deelt er een flat met Oswald, de buurman van zijn tante Olivia. Luis en Olivia zijn zowat elkaars tegengestelden: Luis is ernstig en verlegen, terwijl z'n tante geen blad voor de mond neemt en altijd vrolijk lijkt. Maar wanneer Olivia een punt zet achter haar stormachtige relatie met een acteur, groeien beiden dichter naar elkaar toe.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Sullivan op televisie komt.

Reageer