Claudia Grimm

Acteur

Claudia Grimm is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Drei Minuten Heroes

2004 | Drama

Duitsland 2004. Drama van Klaus Lemke. Met o.a. Claudia Grimm, Timo Jacobs, Miles Terheggen en Zsa-Zsa Anwar.

Een aantal portretjes van jongeren rondom de Herbertstrasse (de Hamburgse straat met de vitrines, die min of meer door een soort schutting is afgesloten van de rest van de buurt). Het zijn bikers, woekeraars, drugsdealers, verslaafden, autokrakers, groupies, tippelaarsters, kunstschilders, passanten en een meisjesbende die Sankt Pauli onveilig maken. Zij komen allemaal ongeveer vijf minuten aan het woord. Deejay Miles volgen we door de hele film. Hij componeert hiphop, maar bereikt niks door zijn verslaving. We volgen ook Timo, die vruchteloos probeert de harten van jonge meisje sneller te laten kloppen. Coco valt op Timo en Zsa-Zsa is de vriendin van Miles. Regisseur Lemke, die inmiddels de zestig is gepasseerd en het scenario schreef, herhaalt op een andere wijze wat hij 22 jaar geleden met ROCKER ook al deed: Hamburgs zelfkant vastleggen op de gevoelige laag met leken in een compositie die het verhaal vormt. Jaren later voor kenners en vorsers misschien interessant, maar nu tamelijk saai en je moet echt gemotiveerd zijn, wil je gaan kijken. Bovendien moet je de Hamburgse slang begrijpen.

Last Minute Jamaika

2002 | Komedie, Muziek

Duitsland 2002. Komedie van Klaus Lemke. Met o.a. Annika Herr, Claudia Grimm, Michael N. Williams, Garnett Gordon en Clifton James.

Annika (Herr) en Eva (Grimm) uit M[KA3]unchen zijn allebei twintig en beiden verliefd op dezelfde man, hun baas. Om te voorkomen dat de een de ander te vlug af zal zijn, gaan ze samen naar Jama[KA3]ica om de vakantie door te brengen. Ze hebben het er snel bekeken, maar als ze terug willen blijkt dat ze gewoon de vakantie moeten uitzitten voordat ze weer in het vliegtuig kunnen stappen. Dan maar een avontuurtje aan het strand met de vakantieliefhebbers, maar ze hebben de pech Tyson jr. (James) te ontmoeten, die niet met een meisje kan gaan zonder dat hij verliefd op haar is. Aan het eind van het liedje zegt hij op allebei evenzeer verliefd te zijn, maar dan hebben Annika en Eva hun strijdbijl wat de liefde bereft allang begraven en zijn ze goede vriendinnen geworden. Het magere, voorspelbare scenario is van regisseur Lemke. Herr en Grimm zijn best leuk en doen hun best, maar de film is zo onbenullig. Het camerawerk is van RĂ¼diger Meichsner.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Claudia Grimm op televisie komt.

Reageer