Pieter Walther Boer

Regisseur, Scenarist, Geluidsman

Pieter Walther Boer is regisseur, scenarist en geluidsman.
Er zijn 4 films gevonden.

De club van Sinterklaas – Het geheim van de speelgoeddokter

2012 | Familiefilm

Nederland 2012. Familiefilm van Pieter Walther Boer. Met o.a. Victoria Koblenko, Kimberly Klaver, Ad van Kempen, Wilbert Gieske en Dimme Treurniet.

Jeugdfilm van Pieter Walther Boer.

Ernst & Bobbie en 'Het geheim van de Monta Rossa'

2010 | Familiefilm

Nederland 2010. Familiefilm van Pieter Walther Boer. Met o.a. Gert-Jan van den Ende, Erik van Trommel en Jochem van Gelder.

Als Ernst en Bobbie op bezoek zijn bij een fantastische circusschool slaat het noodlot toe. De circusschool brandt af en om deze te redden, moeten Ernst en Bobbie een grote schat opsporen. Terwijl zij via een speurtocht langs de gekste plekken op zoek gaan naar de schat, wordt de circusdirectrice ook nog ontvoerd. Op de hielen gezeten door crimineel Fedor en zijn onschuldige nichtje Indy, doorstaan zij spannende en gevaarlijke avonturen die een spectaculaire climax bereiken op de top van de Monta Rossa. Samen met de kinderen van de circusschool bevrijden zij de directrice en wordt de schat gered, en de circusschool ook.

Ernst, Bobbie en de geslepen Onix

2007 | Komedie, Familiefilm

Nederland 2007. Komedie van Pieter Walther Boer. Met o.a. Gert-Jan van den Ende, Erik van Trommel, Nadja Hüpscher en Hidde Maas.

Speelfilm naar de tv-serie waarin Ernst en Bobbie de louche industrieel Wolter Onix proberen af te stoppen. Bar en boos.

Een vertelling over film en werkelijkheid

1982 |

Nederland 1982. Mart Dominicus. Met o.a. Jose Kuypers en Jurrie Kwant.

Speelfilm naar de tv-serie waarin Ernst en Bobbie de louche industrieel Wolter Onix proberen af te stoppen. Bar en boos.

op televisie
2 uitzendingen

Datum
Zender
Tijd
dinsdag 01 januari
RTL 8
11:00 - 12:10
Datum
Zender
Tijd
zondag 06 januari
RTL 8
10:30 - 11:33

Reageer