Jerry Verno

Acteur

Jerry Verno is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Plague of the Zombies

1966 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1966. Horror van John Gilling. Met o.a. André Morell, Diane Clare, Brook Williams, Jacqueline Pearce en John Carson.

Prachtig, stemmig camerawerk en regie maken dit een tamelijk spannend verhaal over voodoocultus in een dorpje in Cornwall.

The Chinese Bungalow

1939 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1939. Drama van George King. Met o.a. Paul Lukas, Jane Baxter, Robert Douglas, Kay Walsh en Jerry Verno.

Een Chinese handelaar smeedt plannen om de minnaar van zijn Engelse vrouw te doden. Een oppervlakkige versie van een melodrama, gebaseerd op een toneelstuk van Matheson Lang, dat al eerder verfilmd werd in 1926 en 1930, beide keren met de schrijver in de hoofdrol.

Old Mother Riley in Paris

1938 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1938. Komedie van Oswald Mitchell. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Jerry Verno, Magda Kun C. en Dernier Warren.

In de tweede OLD MOTHER RILEY-film gaat de titel-personage met haar dochter naar Parijs, waar ze voor een spion wordt aangezien. Een zeer Britse klucht, die veertig jaar na de laatste film (1952) in Engeland tederheid en nostalgie opwekt vanwege vijf en twintig jaar succes, maar daarbuiten slechts matig genietbaar is. Het waren goedkoop geproduceerde films en dat valt een buitenstaander des te meer op.

Young and Innocent

1937 | Mysterie, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1937. Mysterie van Alfred Hitchcock. Met o.a. Derrick De Marney, Nova Pilbeam, Percy Marmont, Edward Rigby en Mary Clare.

Een allercharmantste Hitchcock-thriller vol vaart en humor. Een meisje helpt een voortvluchtige man die ten onrechte verdacht wordt van moord en die de ware dader wil vinden. Aardige herinneringen aan THE 39 STEPS. Vooral de ontknoping in de nachtclub is gedenkwaardig. USA-titel: THE GIRL WAS YOUNG.

Broken Blossoms

1936 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1936. Drama van John Brahm. Met o.a. Emlyn Williams, Dolly Haas, Arthur Margetson, Gibb McLaughlin en Donald Calthrop.

Een bruut van een bokser doodt zijn dochter wanneer zij verliefd wordt op een Chinees. Een absurd melodramatische herverfilming van de gelijknamige klassieker van D.W. Griffith uit 1919. Griffith werd zelf gevraagd om in Engeland deze remake te draaien maar hij bedankte voor de eer tijdens de voorbereidingen. Brahm maakte hiermee zijn eerste film, maar het verhaal bleek te ouderwets voor een nieuw succes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerry Verno op televisie komt.

Reageer