Joel Silberg

Regisseur

Joel Silberg is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

Lambada - Set the Night on Fire

1990 | Muziek, Drama

Verenigde Staten 1990. Muziek van Joel Silberg. Met o.a. J. Eddie Peck, Melora Hardin, Ricky Paull Goldin, Basil Hoffman en Dennis Burkley.

Lambada-dansfilm met sociale inslag. Peck is overdag leraar wiskunde en 's nachts dansleraar 'om zijn leerlingen waardigheid en zelfrespect' bij te brengen. Een op hem verliefde studente ontdekt uiteraard zijn dubbelleven. Film pikte handig in op de discodansrage rond 1990. Ook bekend als SET THE NIGHT ON FIRE.

Feel the Heat

1987 | Misdaad

Verenigde Staten 1987. Misdaad van Joel Silberg. Met o.a. Tiana Alexandra, David Dukes, Rod Steiger, Brian Thompson en Jorge Martinez.

Hilarisch slechte film over een politieteam, Alexandra en Dukes, dat in Argentinië een drugsbende gaat bestrijden. De smokkelmethode is opzienbarend, namelijk via inplanting in de borsten van vrouwen. Steiger is de schurk en zal zich later afgevraagd hebben hoe hij in deze onzin verzeild geraakt is.

Catch the Heat

1987 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Joel Silberg. Met o.a. David Dukes, Tiana Alexander, Brian Thompson, Jorge Martinez en John Hancock.

Kungfu-virtuoos Alexander - dit keer bij de politie in San Francisco - moet een drugssyndicaat, gerund door Steiger in Zuid- Amerika, onschadelijk maken. Een slecht scenario, personages zonder diepgang en pover spel. Steiger is er duidelijk bij voor de poen, terwijl o.a. zijn naam door Silberg cynisch gebruikt werd om de productie van dit 'project' te finacieren. Zelfs martial-arts fans komen te kort aan deze vlug gefilmde prul.

Bad Guys

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van Joel Silberg. Met o.a. Adam Baldwin, Mike Jolly, Michelle Nicastro, Ruth Buzzi en James Booth.

Schaamteloze, stupide komedie over een stel politie-agenten die gaan optreden als worstelaars als ze uit de dienst gegooid zijn. Je kunt je wel voorstellen dat alle populaire worstelaars in deze film meedoen. Bah!

Rappin'

1985 | Musical, Drama, Muziek

Verenigde Staten 1985. Musical van Joel Silberg. Met o.a. Mario Van Peebles, Tasia Valenza, Charles Flohe, Leo O'Brien en Richie Abanes.

Musical vol rapnummers. John Hood is een rappende ex-gevangene die vastbesloten is om op het rechte pad te blijven. Na zijn ontslag uit de gevangenis hoort hij dat zijn vriendin Dixie er vandoor is gegaan met Duane, een lid van een rivaliserende bende die John waarschuwt om bij hem uit de buurt te blijven. John trekt zich niets van de bedreigingen aan en gaat zelfs de confrontatie aan met huisjesmelker Thorndike, die van plan is om de hele buurt tegen de vlakte te laten gooien. Thorndike huurt de bende van Duane in om de bewoners uit hun woningen te jagen, waarop John zijn eigen groep formeert. (RdL/VPRO Gids)

Breakin'

1984 |

Verenigde Staten 1984. Joel Silberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Adolfo (Shabba-Doo) Quinones, Michael (Boogaloo Shrimp) Chambers, Ben Lokey en Christopher McDonald.

Onschuldig duplicaat van FLASHDANCE, maar dan met het accent op breakdancing. Hier is heldin Dickey geen lasser maar serveerster. Een vervolg (BREAKIN' 2: ELECTRIC BOOGALOO) volgde nog hetzelfde jaar.

Breakdance

1984 | Muziek

Verenigde Staten 1984. Muziek van Joel Silberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Adolfo Qunones, Michael Chambers en Ben Lokey.

Zoals veel muziekfilms: een mager verhaaltje. Een groepje breakdancers doet auditie voor een nieuwe show, maar worden eerst behoorlijk tegengewerkt. Voor de liefhebbers van breakdancing.

Ahava Ilemeth

1982 | Erotiek

Israël 1982. Erotiek van Joel Silberg. Met o.a. Asher Zarfaty, Shraga Harpaz, Miri Aloni, Aviva Ger en Lasha Rosenberg.

Platte [KL]sexsploitation[KLE] volgens het door dezelfde regisseur en produktiemaatschappij (Cannon) beproefde LEMON POPSICLE-recept. Heldin is dit keer een doofstom, maagdelijk meisje dat dreigt in de klauwen te vallen van de plaatselijke dekhengst Guy maar uiteindelijk seksuele bevrediging zal vinden bij de brave Benny, die, je houdt het niet voor mogelijk, het wicht haar spraakvermogen zal terugbezorgen op de koop toe. Ook bekend als THE SECRET OF YOLANDA.

Millionaire In Trouble

1978 | Drama

1978. Drama van Joel Silberg.

Platte [KL]sexsploitation[KLE] volgens het door dezelfde regisseur en produktiemaatschappij (Cannon) beproefde LEMON POPSICLE-recept. Heldin is dit keer een doofstom, maagdelijk meisje dat dreigt in de klauwen te vallen van de plaatselijke dekhengst Guy maar uiteindelijk seksuele bevrediging zal vinden bij de brave Benny, die, je houdt het niet voor mogelijk, het wicht haar spraakvermogen zal terugbezorgen op de koop toe. Ook bekend als THE SECRET OF YOLANDA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joel Silberg op televisie komt.

Reageer