Giorgos Ninios

Acteur

Giorgos Ninios is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mi mou aptou

1996 | Romantiek, Komedie

Griekenland 1996. Romantiek van Dimitrios Yatzouzakis. Met o.a. Giorgos Ninios, Eleni Gasouka, Rania Schiza, Kostas Sfikas en Paschalis Tsarouchas.

Voulis (Ninios) houdt er een tamelijk bijzondere passie op na: hij betast vrouwen in de overvolle bus tijdens het spitsuur. Zijn hartstocht is een vervolmaakte methode geworden. Geblinddoekt oefent hij in een leegstaande bus om zo zijn weg te vinden en ogen en handen onafhankelijk te kunnen gebruiken. Tot hij op een dag zelf afgetast wordt door een vrouw (Gasouka). Ze ontmoeten elkaar regelmatig in de bus en gaan volledig op in hun vreemde erotische spel. De vrouw verdwijnt even onverwacht als ze komt. Voor Voulis is het een busnimf, die een grote invloed uitoefent op zijn privéleven. Een merkwaardige, allegorische, symbolisch geladen film waarin het alledaagse hoe langer hoe ongewoner wordt. Een man ontmoet een vrouw die hem op dezelfde agressieve wijze benadert als die waarop hij vrouwen steeds heeft benaderd. Via allerlei kronkelige wegen wordt hij opnieuw verliefd en dus onsterfelijk. Religie en mystiek spelen een grote rol in het scenario van Yatzouzakis, dat zeker niet iedereen zal bevallen, maar toch een goed beeld geeft van de Griekse cultuurbeleving rond 1995. Sober gefilmd door Yannis Daskalothanasis. Internationaal uitgebracht als TOUCH ME NOT.

To Ema Ton Agalmaton

1982 | Drama

Griekenland 1982. Drama van Tony Lycouressis. Met o.a. Vera Krouska, Richard Svare, Giorgos Ninios, Ilias Logothetis en Eva Kotamanidou.

Er wordt een archeologisch museum geopend, terwijl tegelijkertijd plannen gemaakt worden om het industriële gebied nieuw leven in te blazen. Plotseling houden drie ontsnapte gevangenen uit een jeugdgevangenis zich schuil in het museum. Ze gijzelen een aantal beelden. Ze dreigen de beelden te vernielen als hun eisen niet ingewilligd worden. Een zwak verhaal. USA-titel: MUSEUM PIECES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Giorgos Ninios op televisie komt.

Reageer