Tiffany Salerno

Acteur, Producer

Tiffany Salerno is acteur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

The Giving Tree

2000 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 2000. Drama van Cameron Thor. Met o.a. Christina Applegate, Justin Lazard, Johnathon Schaech, Moon Unit Zappa en Paul Gleason.

Tien jaar na hun schoolexamen ontmoeten vijf vrouwen en vijf mannen elkaar in een afgelegen berghut. De ontmoeting verloopt echter anders dan verwacht. Als een van hen zelfmoord pleegt, komen er pijnlijke herinneringen naar boven en langzamerhand blijkt een ieders leven op een leugen te berusten.

George Wallace

1997 | Biografie, Drama

Verenigde Staten 1997. Biografie van John Frankenheimer. Met o.a. Gary Sinise, Mare Winningham, Clarence Williams III, Joe Don Baker en Angelina Jolie.

Veelvuldig bekroonde (drie Emmy Awards, twee Golden Globes) politieke biopic over George Wallace. Hij verwierf bekendheid in 1963 toen hij als pasgekozen gouverneur van Alabama hoogstpersoonlijk de deur van de universiteit blokkeerde voor zwarte studenten. Later in zijn carrière zou Wallace tot inkeer komen en spijt betuigen voor zijn racistische politiek.

The Whispering

1995 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1995. Thriller van Gregory Gieras. Met o.a. Leif Garret, Leslie Danon, Tom Patton, Tiffany Salerno en Caroll Odon.

Een ex-smeris die ooit ontslagen werd, doet onderzoek voor een verzekeringsmaatschappij. Hij krijgt te maken met een vreemde zelfmoord, de moord op een ex-collega in zijn bijzijn en een mysterieuze vrouw die over een duistere macht beschikt. Het is erg jammer dat deze film zo'n een kronkelig scenario heeft, waardoor er niets aan is.

Little Ninjas

1990 | Actiefilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Emmett Alston. Met o.a. Steven Nelson, Bob Hunt, Jon Anzaldo, Alan Godshaw en Cynthia Cheston.

In deze goedkope rolprent, niet te verwarren met het veel betere THREE NINJAS (dat trouwens later uitkwam), krijgen drie jonge toeristen de schatkaart van een eilandstaatje onder hun hoede. De hebzuchtige dictator achtervolgt hen naar Amerika, maar maakt de fout hen in hun karatekamp in de Grand Canyon te overvallen. Hij krijgt zodoende een hele horde in de oosterse vechtsporten geschoolde jongetjes op zijn nek. Het geweld is pure slapstick; ernstiger schade wordt toegebracht aan het brein van de kijker, die al die idiote dialogen en grappen in deze rammelende produktie moet ondergaan. Het scenario is van producent Douglas Ivan. Camerawerk van Robert Ebinger.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tiffany Salerno op televisie komt.

Reageer