Alfred Pongratz

Acteur

Alfred Pongratz is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Die Bremer Stadtmusikanten

1959 | Familiefilm, Fantasy

Duitsland 1959. Familiefilm van Rainer Geis. Met o.a. Peter Thorn, Max Bössel, Christa Welzmüller, Toni Mang en Peter Brand.

Een wat statische verfilming over de weggelopen ezel, hond, kat en de haan, die gezamenlijk de vrolijke muzikanten van de stad Bremen worden. De in speciale dierenkostuums gestoken acteurs temidden van decors zullen met deze toneelmatige aanpak niet alle kinderen aanspreken, hoewel de spelers krampachtig hun best doen het zo levendig mogelijk te maken. Scenario van Hubert Schonger. Camerawerk van Peter Puluj.

Zwerg Nase

1952 | Familiefilm, Fantasy

Duitsland 1952. Familiefilm van Francesco Stefani. Met o.a. Hans Clarin, Hans Dieter Götz, Ellinor von Wallerstein, Heini Goebel en Edith Schultze-Westrum.

Boosaardig sprookje van Wilhelm Hauff. De 12-jarige Jakob (Clarin) helpt zijn moeder die groentevrouw op de markt is. Een afzichtelijk oud vrouwtje neust rond in hun stalletje. Jakob trekt een lange neus naar haar en dat had hij niet moeten doen, want zij blijkt achteraf een lelijke, nare heks te zijn.

Karneval in Weiß

1952 | Drama, Komedie, Sportfilm

Duitsland 1952. Drama van Harry R. Sokal en Hans Albin. Met o.a. Adrian Hoven, Hannelore Bollmann, Lucie Englisch, Charlotte Kerr en Walter Riml.

In een wintersportplaats in Beieren draait alles om de financiering van een nieuwe springschans. Zo komt het dat een jonge ingenieur zijn aanstaande verwaarloost, hetgeen heftige jaloerse scènes uitlokt. Een slaapverwekkende komedie tegen de achtergrond van decoratief besneeuwde bergen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfred Pongratz op televisie komt.

Reageer