Thomas Peacocke: cast.
Er zijn 5 films gevonden.

The Angel Of Pennsylvania Avenue

1996 | Familiefilm, Drama

Canada​/​​Verenigde Staten 1996. Familiefilm van Robert Ellis Miller. Met o.a. Diana Scarwid, Robert Urich, Tegan Moss, Brittney Irvin en Alexander Pollock.

Tijdens de Depressie trekt electricien Angus Feagan naar Kansas City, in de hoop daar een baan te vinden. Eenmaal in Kansas blijkt hij echter, samen met vele anderen, een vergeefse reis gemaakt te hebben. De zaken escaleren en een ploegbaas raakt gewond. Vervolgens wordt Angus als de dader aangewezen en gearresteerd. Maar zijn kinderen laten het er niet bij zitten

Road to Saddle River

1993 | Western, Drama

Canada 1993. Western van Francis Damberger. Met o.a. Paul Jarette, Paul Coeur, Eric Allan Kramer, Sam Bob en Shaun Johnston.

De volwassen zoon van Oosteuropese immigranten laat zijn leven leiden door westernfilms. Hij noemt zichzelf Cowboy (Jarrett) en de avond dat hij een zadel vindt besluit hij op zoek te gaan naar Saddle River, het stadje uit zijn lievelingsfilm. Hij krijgt een lift van spraakwaterval Sam (Coeur), die al zijn bezittingen in zijn auto heeft liggen. Ze komen terecht bij veedrijvers, worden bestolen door een koppel Indianen, komen in conflict met Japanse projectontwikkelaars en maken kennis met een Duitser (Kramer), een geflipte versie van Arnold Schwarzenegger, die alles betaalt met stukjes van de Berlijnse muur. Uiteindelijk voegt ook nog Norman Manyheads (Bob), een indiaan die dweept met Elvis, zich bij hen. Een gek kwartet op zoek naar Saddle River. Langdradige, saaie satire op de wegdeemstering van de waarden die zo mooi gelegd worden in de na[KA3]ieve westerns. Het idee is formidabel, maar de uitwerking kraakt in al zijn voegen. De helft van de tijd staan de acteurs voor zich uit te staren zonder dat er iets gebeurt. De meeste dialogen zijn eenlettergrepig (op Sam na) en verschrikkelijk repetitief. Het acteerpeil brandt op een laag pitje en wie op het einde nog kan volgen is een genie. Het stroeve scenario is van de hand van Damberger. Het enige pluspunt is de fraaie breedbeeldfotografie van Peter Wunstorf. Ultra Stereo. Panavision.

Mortal Sins

1992 | Thriller

Verenigde Staten 1992. Thriller van Bradford May. Met o.a. Christopher Reeve, Roxanne Biggs, Francis Guinan, Weston McMillan en Phillip R. Allen.

De stad wordt onveilig gemaakt door een seriemoordenaar die op rituele wijze zijn slachtoffers doodt. Het vermoeden bestaat dat de maniak een priester is. Vader Reeve krijgt op een dag de moordenaar in zijn biechtstoel die hem zijn volgende slachtoffer onthult. Reeve tracht de ongelukkige vrouw te waarschuwen, maar komt te laat. Hij wordt door de politie bij het lijk aangetroffen en van de moord verdacht. Gebonden door zijn biechtgeheim kan hij niets zeggen, zelfs niet als hij in conflict komt met zijn superieuren, die niet erg opgetogen zijn met het onderzoek dat hij zelf uitvoert. Voorspelbare thriller met religieuze ondertoon, die echter uiterst vakkundig ingeblikt werd. Je blijft geboeid kijken, maar het is geen I CONFESS. Het scenario werd gemaakt door Greg Martinelli en Dennis Paoli. Verzorgde fotografie van Peter F. Woeste. Geproduceerd door Blake Edwards' TV-productions.

Justice Denied

1985 | Misdaad, Drama

Canada 1985. Misdaad van Paul Cowan. Met o.a. Thomas Peacocke, Wayne Robson, Peter MacNeil en Bill Merashy.

Een waar gebeurd verhaal over een treurige dwaling van het Canadese justitiële apparaat bij het proces tegen een onschuldige Indiaan, die veroordeeld werd wegens moord, en de aan racisme grenzende grote onverschilligheid erna, waardoor hij elf jaar moest zitten, ondanks het feit dat het bewijs van zijn onschuld rond was. Pas toen de ware dader gevonden was en alles letterlijk bewezen was, werd hij vrijgelaten.

The Bay Boy

1984 | Drama

Canada​/​​Frankrijk 1984. Drama van Daniel Petrie. Met o.a. Liv Ullmann, Kiefer Sutherland, Peter Donat, Isabelle Mejias en Alan Scarfe.

Goed bedoeld maar hopeloos voorspelbaar portret van een tiener (Sutherland, de zoon van Donald) die opgroeit in een Canadese plattelandsgemeente rondom 1935. Hebben we dit nu niet al wat te vaak gezien? Vooral Ullmann mist iedere diepte als Sutherlands hardwerkende moeder. Ook bekend als UN PRINTEMPS SOUS LA NEIGE.