Ned Lander

Regisseur, Acteur

Ned Lander is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Archer's Adventure

1985 | Familiefilm, Avonturenfilm

Australië 1985. Familiefilm van Denny Lawrence. Met o.a. Brett Climo, Robert Coleby, Nicole Kidman, Anna Maria Monticelli en Ned Lander.

Een renpaard (dat de 'Melbourne Cup' zal winnen) moet eerst een tocht afleggen van bijna 1.000 km door de Australische wildernis. Een prima avonturenverhaal over de beproevingen van man en paard. Onderhoudend voor jong en oud. Gesitueerd in de 19e eeuw in Australië. Scenario van Annie Brooksbank. Ook bekend als ARCHER.

Molly

1983 | Familiefilm

Australië 1983. Familiefilm van Ned Lander. Met o.a. Claudia Carvan, Carry McDonald, Reg Lye, Melissa Jaffer en Ruth Cracknell.

Het keeshondje met de naam uit de titel kan zingen. Hij doet dat alleen voor degene die van hem houdt. Zijn baas moet hem aan de zorg van een meisje overlaten, en zij smokkelt het beest mee naar plaatsen, waar honden niet mogen komen, zoals de strenge nonnenschool waarop ze zit. Onderwijl heeft een grote gemenerik uit de showbizz het op het dier gemunt, die met een hondenummer een boel geld wil verdienen. Redelijk onderhoudende jeugdfilm met wat teveel voor de hand liggende grappen, die te veel worden uitgebuit.

Puberty Blues

1981 | Komedie, Drama

Australië 1981. Komedie van Bruce Beresford. Met o.a. Nell Schofield, Jad Capelja, Geoff Rhoe, Tony Hughes en Sandy Paul.

Twee highschool-meisjes werken zich binnen in de wereld van de snelle jongens met surfplanken, maar hebben daar na een tijdje zo schoon genoeg van, dat ze zelf een surfplank kopen. Het idee achter de film is aardig, maar wordt met onvoldoende filmische middelen uitgewerkt (met name te veel dialogen) om te blijven boeien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ned Lander op televisie komt.

Reageer