Lily Morris

Acteur

Lily Morris is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I Thank You

1941 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1941. Komedie van Marcel Varnel. Met o.a. Arthur Asky, Richard Murdoch en Lily Morris.

Londen tijdens WO II. Twee toneelspelers willen, om hun toneelgezelschap te redden, een heuse lady, eens een bekend zangeres, om geld vragen; daartoe solliciteren ze als bediendenechtpaar. Veel lach-of-ik-schiet-humor en natuurlijk een flink sentimenteel slot.

Those Were the Days

1934 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1934. Komedie van Thomas Bentley. Met o.a. Will Hay, Iris Hoey, Angela Baddeley, Claude Allister en John Mills.

Dit is een nogal vreemde keus van de grote Engelse musical komiek Hay voor zijn debuut op het witte doek. De film is gebaseerd op een toneelstuk van Arthur Pinero. Hay speelt een rechter, die van het rechte pad afwijkt tengevolge van de onhandelbaarheid van zijn zoon, gespeeld door Mills. Er valt over het algemeen weinig te lachten, maar de film is vanuit een film- historisch gezichtspunt zeer interessant omdat er een paar klassieke music hall-acts in worden vastgelegd.

Elstree Calling

1930 | Musical

Verenigd Koninkrijk 1930. Musical van Adrian Brunel, Alfred Hitchcock, Jack Hulbert, André Charlot en Paul Murray. Met o.a. Tommy Handley, Jack Hulbert, Cicely Courtneidge, Will Fyffe en Lily Morris.

Een man probeert de uitzending van een variétéprogramma uit de Elstree studio's te ontvangen op zijn tv-toestel. Zo worden een aantal topnummers uit het variété uit die tijd voor de eeuwigheid bewaard, waaronder een aantal nummers die later in films grote indruk hebben gemaakt. De vorm van de film werd pas gekozen nadat de ambitieuze plannen van regisseur Adrian Brunel door de studio werden gedwarsboomd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lily Morris op televisie komt.

Reageer