Laly Soldevila is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Me siento extraña

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Enrique Martí Maqueda. Met o.a. Rocío Dúrcal, Bárbara Rey, Francisco Algora en Laly Soldevila.

Een jong meisje met privé-problemen begint een lesbische relatie met een vriendin. Een slechte film, die in Spanje echter een groot kassucces is geweest.

Las Obsesiones de Armando

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Alfredo Landa, Emma Cohen, Laly Soldevila en Víctor Valverde.

De arme Armando heeft een psychisch trauma opgelopen doordat ál zijn echtgenotes in de huwelijksnacht zijn gestorven. Onuitstaanbaar en denigrerend.

Vivan los novios

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Luís Garcia Berlanga. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Laly Soldevila, José María Prada en Manuel Alexandre.

Teneinde zijn bruiloft niet uit te hoeven stellen houdt de ongelukkige Leonardo de dood van zijn moeder geheim. Hoewel niet één van de beste films van Berlanga is het toch een opmerkelijk produkt, vooral vanwege het gebruik van zwarte humor.

Porqué te engaña tu marido?

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Manuel Summers. Met o.a. Alfredo Landa, Laly Soldevila, Patty Shepard en Esperanza Roy.

Als de hoofdrolspeler bijna getrouwd is met een weinig aantrekkelijke vrouw, begint hij te fantaseren hoe zijn huwelijk met een schoonheid zou zijn. Een komedie van het allerlaagste allooi.

El Abogado, el alcalde y el notario

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van José María Font. Met o.a. Juan Capri, Laly Soldevila, Rafael Canalejo en Emilio Laguna.

Met het oog op zijn toekomstige vaderschap moet een eenvoudige advocaat zich inlaten met duistere financiële zaken. Zo kan hij zijn inkomsten opvoeren. Deze onbelangrijke komedie is een eerbetoon aan een komiek die kort populair was.

Dame un poco de amor

1968 | Muziek

Spanje 1968. Muziek van José María Forqué. Met o.a. Los Bravos, Rosenda Monteros, Luis Peña en Laly Soldevila.

Een verraderlijke Chinese misdadiger bedreigt de beschaving. Met het vaste voornemen om een satire op de mythe van Fu-Manchu te schrijven was dit de meest ambitieuze van de films met de Spaanse popgroep 'Los Bravos' in de hoofdrol. Heeft de opbouw van een stripverhaal en bevat een getekende scène, niettemin is het resultaat middelmatig.

El arte de no casarse

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van José María Font en Jorge Feliú. Met o.a. Conchita Velasco, Alfredo Landa, Irán Eory en Laly Soldevila.

De titel EL ARTE DE CASARSE heeft een kleine verandering ondergaan: nu verzetten enkele jongelui zich tegen het huwelijk. Conchita Velasco verschijnt in deze film, ook in tegenstelling tot de vorige, als brunette.

El Padre Manolo

1966 | Musical, Komedie

Spanje 1966. Musical van Ramón Torrado. Met o.a. Manolo Escobar, Angel de Andrés, Miguel Ligero en Laly Soldevila.

Een priester lost de problemen in zijn parochie op door overal waar hij komt te zingen. Onuitstaanbaar en reeds duizend en een keer eerder gerealiseerd binnen de Spaanse film.

La Tía Tula

1964 | Drama

Spanje 1964. Drama van Miguel Picazo. Met o.a. Aurora Bautista, Carlos Estrada, Enriqueta Carballeira en Laly Soldevila.

Het dagelijks leven van een oude vrijster in de provincie. De verfilming van de beroemde gelijknamige roman van Miguel de Unamuno. Een klassieker van de Spaanse cinema, ondanks een grote dosis gekunsteldheid.