Tom Gunn

Componist

Tom Gunn is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Iron Heart

1991 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Robert Clouse. Met o.a. Britton K. Lee, Bolo Yeung, Richard Norton en Karman Kruschke.

Clichéwerkje over een smeris, die in het milieu van drugs, vrouwenhandel en ontvoeringen schoon schip maakt. Al weer zo'n bedenkelijk filmpje over het recht in eigen hand nemen met grote minachting voor god en gebod. Schappenvuller in de videotheek en bedoeld voor kijkbuisslaven en doorgewinterde genrefans. Larry Riggins schreef het scenario en Kent Wakeford schoot de plaatjes.

Uninvited

1988 | Misdaad, Mysterie, Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1988. Misdaad van Greydon Clark. Met o.a. George Kennedy, Alex Cord, Clu Gulager, Toni Hudson en Eric Larson.

Een onschuldig lijkende kat zorgt voor vreselijk amok op een luxejacht: zij gaat de opvarenden, in volgorde van morele verdorvenheid, te lijf tot nog slechts de twee braafste zielen overblijven. Hoogtepunten van deze vaak lachwekkende griezelfilm zijn de fragmenten waarin een slecht identificeerbaar stukje pels (de aanvallende kat) het beeld wordt ingekeild. Het scenario is van regisseur Clark, die eventjes te zien als dokter in het laboratorium, maar als zodanig niet op de credits staat vermeld. Onbeholpen, ondermaatse horror. Het camerawerk is van Nicholas Joseph Sternberg. Mono.

Drug Runners

1988 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Allan Kuskowski. Met o.a. Jimmy Stathis, Patti Lee, Aldo Ray, Isaura Espinosa en Alex Markham.

Sinds de moord op zijn partner voert een DEA-agent een persoonlijke strijd tegen de drugsmafia. Hij dringt als undercover-agent binnen in de misdaadorganisatie en het blijkt dat veel van zijn collega's en zelfs zijn baas betrokken zijn bij de drugshandel. Vrij lachwekkend Miami Vice-probeersel met drugsjongens en klapperpistolen. Scenario van regisseur Kuskowski.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Gunn op televisie komt.

Reageer