Joy Boushel

Acteur

Joy Boushel is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Cursed

1990 | Horror

Canada 1990. Horror van Mychel Arsenalt. Met o.a. Ron Lea, Catherine Colvey, Tom Rack, Kirsty MacEachern en Joy Boushel.

Afschuwelijk slechte horror over vervloekte gargouilles. Tijdens een storm valt zo'n spuier van een kerk en doodt een priester. Een geobsedeerd chemicus en zijn vriendin zijn hier getuige van, nemen de kapotte spuier mee naar zijn labo voor restauratie en wat blijkt? De gargouille beschikt over demonische krachten die iets te maken hebben met genetisch opzoekingswerk van de scheikundige. Totaal geen suspense in idioot verhaal, geschreven door producent Jean-Marc Felio.

Echos of Crimson

1987 | Romantiek

Verenigde Staten 1987. Romantiek van Caryl J. Wickman. Met o.a. Patty Talbot, Greg Evigan, Joy Boushel, James Rae en Harry Hill.

Als Talbot een goedlopende galerie overneemt, ontmoet zij geheel onverwacht een oude vlam, op wie zij ooit tot over haar oren verliefd was. Ze had echter de hoop opgegeven, maar als er 's nachts rondom de galerie rare dingen gebeuren krijgt haar Romeo de kans om te bewijzen dat haar hoop niet vals was. Een suikerzoet, week romantisch drama. Pure pulp.

The Fly

1986 | Sciencefiction, Horror, Thriller

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van David Cronenberg. Met o.a. Jeff Goldblum, Geena Davis, John Getz, Joy Boushel en David Cronenberg.

Wetenschapper Seth Brundle (Goldblum) wordt langzaam een vlieg als een gedurfd experiment van hem mislukt. Deze remake uit 1986 is wat minder subtiel dan Kurt Neumanns klassieke horrorfilm uit 1958, maar Cronenbergs kennelijk onophoudelijke fascinatie met mens-machine integratie (zie verder oa ExistenZ en Crash) slaat goed over. We zien bloederige special effects, lichamelijk verval en de oncontroleerbare experimenteerdrift van de wetenschap. Een overtuigende Geena Davis is de journaliste die verliefd wordt op Brundle en slechts lijdzaam kan toezien. Een Oscar werd toegekend voor de indrukwekkende make-up die Goldblum verandert in een eng monster.

Pick-Up Summer

1981 | Familiefilm, Actiefilm, Komedie

Canada 1981. Familiefilm van George Mihalka. Met o.a. Michael Zelniker, Carl Marotte, Karen Stephen, Helene Udy en Joey McNamara.

Jongens en meisjes bereiden zich voor op flipperkampioenschappen en miss-verkiezingen, maar dan komen er allemaal enge kerels op motoren deze dolle pret verstoren! Bah! Lees liever een strip. Ook bekend onder de titels PINBALL SUMMER en PINBALL PICK-UP.

Humongous

1981 | Horror

Canada 1981. Horror van Paul Lynch. Met o.a. Janet Julian, David Wallace, Janit Baldwin, John Wildman en Joy Boushel.

Een trage, zich voort-slepende horrorfilm die begint met een gewelddadige brute verkrachting en zich verder van ieder mogelijk cliché bedient. Een groep jongeren lijdt schipbreuk op een klein eiland; één voor één worden ze uitgekozen door een mensenverslindend monster. Bijna alle actiescènes spelen zich af in volslagen donker en je krijgt het monster nooit echt te zien. Ook bekend als MAD DOG ISLAND.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joy Boushel op televisie komt.

Reageer