Ilse Page

Acteur

Ilse Page is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Spider Murphy Gang

1983 | Biografie, Muziek, Komedie

Duitsland 1983. Biografie van Georg Kostya. Met o.a. Günther Sigl, Michael Busse, Barny Murphy, Franz Trojan en Hans Brenner.

De film toont de eerste moeilijkheden en de weg naar het succes van de bekende Beierse popgroep.

Domino

1982 | Drama

Duitsland 1982. Drama van Thomas Brasch. Met o.a. Katharina Thalbach, Bernhard Wicki, Anne Bennent, Klaus Pohl en Verena Peter.

DOMINO gaat over de crisis waarin de jonge actrice Lisa verkeert. Bijzondere belevenissen, die als visioenen opdoemen, dromen en jeugdherinneringen worden als dominostenen aaneengeregen en belichamen zo Lisa's steeds toenemende verwarring. Een pretentieuze film, die wel tot nadenken stemt.

Die Blaue Hand

1971 | Misdaad, Thriller

Duitsland 1971. Misdaad van Alfred Vohrer. Met o.a. Harold Lepnuitz, Klaus Kinski, Diana Körner, Carl Lang en Ilse Page.

Een Edgar Wallace-verfilming over een mysterieuze, gemaskerde moordenaar, die het op één bepaalde familie heeft voorzien en zijn slachtoffers met een metalen kunsthand bewerkt. Niet onaardig. Engelse titel: CREATURE WITH THE BLUE HAND.

Blühende Träume

1959 | Drama

Duitsland 1959. Drama van Gustav Burmester. Met o.a. Heidemarie Hatheyer, Michael Verhoeven, Christa Bernhardt, Ilse Page en Hans Paetsch.

Een dagdromer houdt zijn gezin in de ban met zijn wilde fantasie todat vrouw en dochter het niet meer uithouden. Het scenario van Robert Bolt is gebaseerd op het toneelstuk Flowering Cherry en dit tv-spel is uitsluitend interessant om Hatheyer en de Verhoevens aan het werk te zien. Voor liefhebers van veel dialoog en weinig actie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ilse Page op televisie komt.

Reageer