Jonathan M. Shiff

Regisseur, Scenarist, Producer

Jonathan M. Shiff is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

The Elephant Princess II

2011 | Familiefilm, Drama, Fantasy

Australië 2011. Familiefilm van Jonathan M. Shiff. Met o.a. Emily Robins, Miles Szanto, Maddy Tyers en Emelia Burns.

Tv-film is ingekorte compilatie van de tweede reeks van de Australische fantasyserie The Elephant Princess. De zeventienjarige Alex Wilson heeft het erg naar haar zin. Als prinses van het magische koninkrijk Manjipoor kan ze hele dagen rondhangen met haar trouwe dienaar en vriend Kuru en ondertussen genieten van de magische krachten die ze heeft. En als ze zin heeft keert ze terug naar de echte wereld, waar ze samen met haar vrienden in een bandje speelt. Maar de onverwachte terugkeer van Alex' aartsvijand Diva brengt de toekomst van Manjipoor én van de echte wereld in gevaar.

The Elephant Princess I

2010 | Fantasy, Avonturenfilm, Familiefilm

Australië 2010. Fantasy van Jonathan M. Shiff. Met o.a. Emily Robins, Miles Szanto, Maddy Tyers, Brett Climo en Damien Bodie.

Tv-film is ingekorte compilatie van de eerste reeks van de Australische fantasyserie The Elephant Princess. Alexandra Wilson komt er op haar zestiende verjaardag achter dat ze geen normaal meisje is, maar dat ze over magische krachten beschikt en eigenlijk prinses is van een magisch koninkrijk. Zal ze haar comfortabele leventje en rockband opgeven om koningin van Manjipoor te worden?

Pirate Islands: The Lost Treasure of Fiji

2007 | Avonturenfilm, Sciencefiction, Familiefilm

Australië 2007. Avonturenfilm van Grant Brown. Met o.a. Jim Daly, Adelaide Clements, Saskia Burmeister en John Noble.

The Lost Treasure of Fiji (vervolg op de jeugdserie Pirate Islands) is in wezen een computerspel. De hoofdrolspelers komen door een technische storing in het spel terecht. En moeten proberen een manier te vinden om het spel te verlaten.

H2O: Just Add Water - The Movie

2006 | Jeugdfilm, Fantasy

Australië 2006. Jeugdfilm van Jonathan M. Shiff, Jeffrey Walker en Colin Budds. Met o.a. Claire Holt, Cariba Heine en Phoebe Tonkin.

Compilatiefilm van 7 afleveringen van de televisieserie 'H2O: Just Add Water'. Emma, Cleo en Rikki zijn drie zestienjarige meisjes die na een zwempartij ontdekken dat ze zeemeerminnen worden als ze in contact met water komen.

Wicked Science

2004 | Familiefilm, Jeugdfilm, Avonturenfilm

Australië 2004. Familiefilm van Jonathan M. Shiff. Met o.a. Bridget Neval, André de Vanny, Emma Leonard en Brook Sykes.

De aardige middelbare scholier Toby en zijn streberige klasgenote Elizabeth worden 's avonds in het biologielokaal getroffen door straling, veroorzaakt door een oeroud fossiel, een Magnetic Field Emitter en een ontsnapte kikker die rondspringt op een computerkeyboard. Toby en Elizabeth zijn in een klap briljante wetenschappers geworden. Toby probeert met zijn nieuw verworven kennis een leuke nieuwe klasgenote te imponeren, Elizabeth ontpopt zich als slecht genie in deze aardige jeugdfilm, samengesteld uit afleveringen van de gelijknamige Australische tv-serie. Moraal: rommel thuis niet met dino-DNA!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jonathan M. Shiff op televisie komt.

Reageer