Andrew Logan

Acteur, Scenarist

Andrew Logan is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

The Last Son

2017 | Drama, Thriller

Zweden/Verenigde Staten 2017. Drama van John Curran. Met o.a. Jason Clarke, Jim Gaffigan, Kate Mara en Bruce Dern.

Beautiful People

1999 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1999. Komedie van Jasmin Dizdar. Met o.a. Charlotte Coleman, Charles Kay, Roger Sloman, Heather Tobias en Danny Nussbaum.

Wat doet een heroïneverslaafde Britse hooligan in een veldhospitaal in voormalig Joegoslavië? Wat is de heilzame werking van een saucijzenbroodje? En, kunnen een Kroaat en een Serviër een ziekenhuiskamer delen met een Welshman? Grootse gebeurtenissen op het wereldtoneel krijgen smoel in Jasmin Dizdars debuut Beautiful People. De caleidoscoop van verhaallijnen speelt in oktober 1993, standplaats Londen. De oorlog in voormalig Joegoslavië vult de journaals, afgewisseld met nieuws over de aanstaande voetbalwedstrijd tussen Engeland en Nederland. Ondertussen wordt in de straten van Londen een Serviër achtervolgd door een ziedende Kroaat. Ze takelen elkaar voldoende toe om in het ziekenhuis te belanden, hetzelfde ziekenhuis waar een lokale arts wordt gevraagd om een baby te doden die het product is van een vijandelijke soldaat. Zelf probeert de arts zijn hyperactieve tweeling uit handen te houden van zijn ex-vrouw. De verschillende verhalen grijpen uiteindelijk losjes in elkaar met als gemene deler verzoening. Verzoening met elkaar maar vooral met het eigen lot. Een lofzang op het leven.

The Alternative Miss World

1980 | Documentaire

Verenigd Koninkrijk 1980. Documentaire van Richard Gayor. Met o.a. Andrew Logan, Luciana Martinez, Divine en Jenny Runacre.

Verbluffende registratie van een bizar spektakel georganiseerd in London door Richard Gayor en Derek Jarman: een gore, spektakulaire pastiche van miss-verkiezingen. Zoals al blijkt uit de aanwezigheid van de kolossale travestiet Divine strijden de deelnemers om titels als Miss Piss, Miss Nuclear Reactor, Miss Cruella Cardinale en Miss Hamburger. Grotesk, maar uitermate amusant. Hertiteld als GAY CONFESSIONS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrew Logan op televisie komt.

Reageer