Francisco Piquer

Acteur

Francisco Piquer is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Cerco de terror

1969 | Thriller

Spanje/Mexico 1969. Thriller van Luis Marquina. Met o.a. Libertad Leblanc, Tony Kendall, Carlos Piñar en Francisco Piquer.

Een jonge mooie vrouw trouwt met een zonderlinge arts om zijn geld. Een goed scenario dat teniet wordt gedaan door de middelmatige regie en vertolking.

El Emigrante

1959 | Musical

Spanje 1959. Musical van Sebastián Almeida. Met o.a. Juanito Valderrama, Julio N úñez, Francisco Piquer en Silvia Solar.

Enkele soldaten keren troosteloos naar Spanje terug. Daar staat hen echter een muzikale ontvangst te wachten. Een nietszeggend folkloristisch en patriottisch knoeiwerk.

La Extranjera

1958 | Avonturenfilm, Romantiek

Spanje 1958. Avonturenfilm van Juan Xiol Marchal. Met o.a. María del Valle, Francisco Piquer, Luis Induni en Maruja Bustos.

Twee broers die een groot huis op het platteland bewonen, worden verliefd op een Franse smokkelaarster...Een waardeloze film.

El Angel está en la cumbre

1958 | Drama, Romantiek

Spanje 1958. Drama van Jesús Pascual. Met o.a. María Cofán, Germán Cobos, Francisco Piquer en Mercedes Monterrey.

Het grote idool van het nationale voetbalelftal moet, op het hoogtepunt van zijn populariteit, opgenomen worden in een ziekenhuis. Dit sentimentele melodrama is slecht geregisseerd, en ook het acteerwerk houdt niet over.

Las Manos sucias

1957 | Thriller

Spanje/Italië 1957. Thriller van José Antonio de la Loma. Met o.a. Amedeo Nazzari, Katia Loritz, María Martín en Francisco Piquer.

Een misdadiger besluit de vrouw te versieren die de enige getuige van zijn misdaad is. Een middelmatige film van een klaar-blijkelijk incompetente regisseur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Francisco Piquer op televisie komt.

Reageer