Henri Czarniak

Acteur

Henri Czarniak is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Le Cri du désir

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Alain Mauroy. Met o.a. Michèle Perello, Monique Règne, Henri Czarniak, Richard Denis en André Chazel.

Een steenrijke jongeman gaat een verzengende relatie aan met zijn eigen stiefmoeder en dat komt de verhoudingen in het gezin niet ten goede. Deze seksfilm werd destijds uitgebracht in de Duitstalige versie SKLAVIN DER SINNLICHKEIT, wat de geschifte problematiek nog extra benadrukte.

Love and Death

1975 | Komedie

Verenigde Staten/Frankrijk 1975. Komedie van Woody Allen. Met o.a. Woody Allen, Diane Keaton, Olga Georges-Picot, Féodor Atkine en Lloyd Battista.

Na een mislukte aanslag op Napoleon wordt de vredelievende Boris (Allen) als zondebok opgesloten. Wachtend op zijn executie kijkt hij terug op zijn leven en op de gebeurtenissen die hem in deze situatie brachten: zijn onbeantwoorde liefde voor zijn nichtje (Keaton), zijn inlijving in het leger, wat voor een overtuigde pacifist niet gemakkelijk was en zijn ongewilde en onbewuste heldendaden in de strijd tegen de Franse agressors. Dat alles doorspekt met Allens humoristische filosofische bespiegelingen. Soms flauw, toch leuk.

La fiancée du pirate

1969 | Drama

Frankrijk 1969. Drama van Nelly Kaplan. Met o.a. Bernadette Lafont, Michel Constantin, Julien Guiomar, Claire Maurier en Jean Parédès.

Een meisje en haar moeder zijn door de dorpelingen altijd gediscrimineerd en vernederd. Na de dood van de moeder neemt ze wraak door ongeveer de halve bevolking te verleiden, zich een reeks van cadeaus te laten geven en alle façades van fatsoen af te breken. Deze venijnige satire was het regie-debuut van Kaplan met een glansrol van Lafont. Scenario van Kaplan en Claude Makovski.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Henri Czarniak op televisie komt.

Reageer