Paula Aletonis

Acteur

Paula Aletonis is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Stolen Hearts

1997 | Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1997. Erotiek van Ralph E. Portillo. Met o.a. Landon Hall, Paula Aletonis en Vincent Dale.

Brandon Keyes is een dure leefstijl gewend. Het geld krijgt hij door rijke vrouwen te verleiden en vervolgens te bedriegen. Als hij geld afhandig heeft gemaakt van de aantrekkelijke Dana Ander stuurt ze een detective op hem af

Two if by Sea

1996 | Romantische komedie, Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1996. Romantische komedie van Bill Bennett. Met o.a. Denis Leary, Sandra Bullock, Stephen Dillane, Yaphet Kotto en Mike Starr.

Frank (Leary) is een cynische dief, zijn vriendin Roz (Bullock) een caissière. Frank steelt een schilderij van Matisse, maar omdat de verkoop een paar dagen op zich laat wachten gaat het stel naar een huisje aan het strand. Daar vertelt Roz dat ze eigenlijk wel eens vastigheid wil. Intussen is de FBI op zoek naar de kunstdief. De vuilgebekte stand-up komiek Denis Leary kan op het podium ontzettend grappig zijn, Bullock heeft een naam hoog te houden in buurmeisjes-romantiek, maar Leary is niet grappig en Bullock niet romantisch. Dat is een serieus gemis in een romantische komedie.

Stolen Hearts

1993 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1993. Misdaad van Jeff Spielman. Met o.a. Landon Hall, Paula Aletonis, Vincent Dale, Jim Fimiani en Lori Jo Hendrix-Kenton.

Een rokkenjager die zijn slachtoffers snel uit de kleren krijgt, is gemeen en ook nog een dief. Hij bedwelmt zijn veroveringen na de daad om ze vervolgens te bestelen. Een jonge, vrouwelijke manager van een seksclub heeft helderziende gaven en is een goede tegenpartij. Onlogisch verhaal en met seks-sausje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paula Aletonis op televisie komt.

Reageer