Lorenzo Callender

Acteur

Lorenzo Callender is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Beyond Paradise

1998 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Komedie van David L. Cunningham. Met o.a. Roy Newton, Kalani, Lorenzo Callender, Daryl Bonilla en Priscilla K. Basque.

Nadat zijn ouders zijn gescheiden verhuizen Mark (Newton) en zijn moeder naar Hawaii. Mark wordt op harde wijze duidelijk gemaakt dat een blanke op Hawaii niet altijd met 'aloha' en bloemenkrans wordt verwelkomd. Hij moet strijden om vriendschappen op een eiland waarvan het idyllische uiterlijk in schril contrast staat met de meer verborgen eigenschappen als discriminatie, geweld en armoede. Beyond paradise is een van de eerste films over die kanten van vakantie-eiland Hawaii die niet in de reisfolders komen. De poging van debutant Cunningham is om die reden lovenswaardig en de beelden zijn mooi, maar gebrek aan ervaring van de crew maken de Once were warriors-achtige film wat onevenwichtig. (IdH/VPRO Gids)

Lanling Wang

1995 | Fantasy, Horror

China 1995. Fantasy van Sherwood Xuehua Hu. Met o.a. Lorenzo Callender, Yang Liping, Ning Jing, Wang Xuegi en Ning Cai.

In het oude China leven Prins Lanling (Callender) van de Phoenix-stam en zijn eeuwige vijand Big Beard van de Black Hawks. Deze laatste weigert tegen Lanling te vechten vanwege zijn mooie en vrouwelijke gelaatstrekken. Vernederd vlucht Lanling de bergen in om zelfmoord te plegen, maar hij wordt tegengehouden door een meisje dat op hem verliefd is. Bij hun terugkeer is hun dorp verwoest. Om zijn schoonheid te verbergen trekt hij het magische woud in en snijdt uit een boomschors een masker. Met dit masker wordt hij een heel andere man. Een verhaal vol po√ęzie en magie dat zich afspeelt in een eigen universum met een specifieke mythologie. De personages spreken een niet bestaande taal die speciaal voor de film ontwikkeld werd. Ditmaal geen bloederig wapengekletter of grootse heldendaden, maar de relatie tussen een gekwelde zoon en zijn moeder die tot alles bereid is voor hem. Het scenario, gebaseerd op een oude Chinese legende, werd geschreven door Xuehua Hu en Wang Peigong. Prachtige fotografie van Gu Changwei en Hai Yong. Scope. Dolby Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lorenzo Callender op televisie komt.

Reageer