Lisa Stahl is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Baywatch Nights

1995 | Mysterie

Verenigde Staten 1995. Mysterie van Gus Trikonis. Met o.a. David Hasselhoff, Greg Alan Williams, Angie Harmon, Lisa Stahl en Lou Rawls.

Mitch Buchannon (Hasselhoff) is strandwacht. Hij laat zijn wakend oog over het zonnige strand dwalen zodat schitterende, welgevormde jonge Californische vrouwen niet in de problemen raken in de branding van de oceaan. Een droombaan voor iedere jonge kerel, die daardoor zodanig in beslag wordt genomen dat hij geen verdere ambities meer koestert. Maar niet Mitch, want hij wil een detectivebureau beginnen met Ryan McBride (Harmon), een priv[KA1]e-speurneus uit New York, en ex-smeris Garner Ellerbee (Williams). Overdag wil Mitch op het strand blijven, terwijl hij `s nachts de misdaad bestrijdt. In deze eerste aflevering wordt een aantrekkelijk fotomodelletje Cassidy (Alt), lastig gevallen door een enge stalker, die al een collegaatje van Cassidy koud gemaakt zou hebben. Mitch wordt met zijn kameraden ingehuurd om haar te beschermen, maar het trio kan niet voorkomen dat de psychopaat binnindringt bij hun knappe opdrachtgeefster. Cassidy legt de vermeende moordenaar uit zelfverdediging om. Eigenlijk geen best begin voor de eerste episode met Mitch, die heel ambitieus moet overkomen. Lou Rawls zit in vervolgen als de eigenaar van de bluesbar 'Nights' en laat zelfs muziek horen. In deze tv-serie worden Santa Monica en Malibu wat grimmiger afgebeeld dan in Baywatch. De spelprestaties zijn middelmatig hoewel de regie van Trikonis redelijk is. De grootste boosdoener is het ondermaatse scenario van Kimmer Ringwald.

Thunder in Paradise

1994 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Komedie van Douglas Schwartz. Met o.a. Hulk Hogan, Chris Lemmon, Carol Alt, Patrick Macnee en Felicity Waterman.

Pilot voor de nieuwe Holk Hogan serie. De in Florida woonachtige waaghals R.J. Spencer (Hogan) heeft een prototype van een boot die hij Thunder noemt. Thunder is gebouwd door zijn vriend Bru (Lemmon), wiens leven hij ooit heeft gered.

Shallow Grave

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Richard Styles. Met o.a. Tony March, Lisa Stahl, Carol Cadby en Tom Law.

Er wordt van start gegaan met een moord in de douche à la PSYCHO. Daarna volgen wij vier meisjes, op weg naar een wild weekendje in Fort Lauderdale. Ogenschijnlijk heeft een en ander niets met elkaar te maken tot één van de meisjes getuige is van een moord in de bossen van Georgia. Pas dan wordt een en ander duidelijk. Het meisje weet te ontkomen, maar twee van haar vriendinnen vallen in de handen van de moordenaar, die bovendien de plaatselijke sheriff blijkt te zijn. Uiteraard gaat de sheriff jacht maken op de overlevenden. Een steviger scenario, meer geloofwaardige personages en meer getalenteerde acteurs hadden er wat beter kunnen van maken. Wat overblijft is alles behalve indrukwekkend. Niet verwarren met gelijknamige Britse film uit 1994.