Maureen Connell

Acteur

Maureen Connell is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Danger by My Side

1962 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1962. Misdaad van Charles Saunders. Met o.a. Anthony Oliver, Maureen Connell, Alan Tilvern en Bill Nagy.

Connell achtervolgt de moordenaar van haar broer door een baantje in een stripteasetent aan te nemen; standaard detectiveverhaal.

The Rising of the Moon

1957 | Drama

Ierland 1957. Drama van John Ford. Met o.a. Tyrone Power, Cyril Cusack, Maureen Connell, Noel Purcell en Frank Lawton.

Een drietal gekruide verhalen over het Ierse leven: 'Majesty of the Law', 'A Minute's Wait' en '1921'

The Abominable Snowman

1957 | Horror, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1957. Horror van Val Guest. Met o.a. Forrest Tucker, Peter Cushing, Maureen Connell, Richard Wattis en Robert Brown.

Een avonturier en een botanist gaan in de Himalaya op zoek naar de Yeti. Ze vechten tegen elkaar en de kou en ontdekken dan dat de beesten niet zo knuffelig zijn als ze lijken.

Lucky Jim

1957 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1957. Komedie van John Boulting. Met o.a. Ian Carmichael, Terry-Thomas, Hugh Griffith, Sharon Acker en Jean Anderson.

Docent Carmichael van een universiteit in de Engelse provincie krijgt de opdracht een bijzonder college te organiseren over het onderwerp 'Merry England', maar hij bakt er niets van. Alles wat hij doet gaat mis: hij zuipt te veel in de kroeg en als hij bij zijn hospita naar binnensluipt belandt hij in de verkeerde slaapkamer; bovendien is hij verliefd op Acker, maar zij is de vriendin van prof Terry-Thomas. Uiteindelijk treft het geluk de klunzige hoogleraar: hij gaat naar de grote stad en verovert Acker. Een redelijk grappige film over het milieu van de Britse hogescholen naar een boek van Kingsley Amis. De broer van de regisseur John, Ray Boulting was de producent.

Kill Her Gently

1957 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1957. Misdaad van Charles Saunders. Met o.a. Marc Lawrence, Maureen Connell, George Mikell, Griffith Jones en John Gayford.

Een rauwe B-film over een, zogenaamd genezen, gestoorde patiënt die twee ontsnapte gevangenen inhuurt om zijn vrouw te doden.

Port Afrique

1956 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1956. Misdaad van Rudolph Maté. Met o.a. Christopher Lee, Pier Angeli, Anthony Newley, Dennis Price en Eugene Deckers.

Bernard Dryers kleurige actieverhaal kreeg een matige verfilming. Het verleden van een overspelige vrouw komt aan het licht, als de man haar dood onderzoekt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maureen Connell op televisie komt.

Reageer