Steve Whitmire

Acteur

Steve Whitmire is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The real story behind Kermit the Frog's early years

2002 | Komedie, Animatie

Verenigde Staten 2002. Komedie van David Gumpel. Met o.a. Dave Goelz, Bill Barretta, Steve Whitmire en Joey Mazzarino.

Jaren vóór Kermit beroemd werd via de Muppet Show, was hij een gewone kikker die samen met zijn vriendjes Goggles en Croaker rondzwierf in het moeras in het zuiden van Amerika. Als Croaker wordt gevangen door de eigenaar van een dierenwinkel, verlaten Kermit en Goggles het moeras om naar hun vriend op zoek te gaan

Muppets from Space

1999 | Komedie, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1999. Komedie van Tim Hill. Met o.a. Dave Goelz, Steve Whitmire, Frank Oz, Jeffrey Tambor en Brian Henson.

Terwijl het leven van de Muppets zijn ongewone gangetje gaat, worstelt Gonzo met een probleem. Kermit is een kikker, Miss Piggy is een varkentje, Fozzy is een beer, maar wat voor dier is hij zelf eigenlijk? Op een dag krijgt hij het antwoord: hij is een buitenaards wezen! Hij besluit contact op te nemen met familie op een andere planeet. De grappen zijn weer leuk, al zijn ze uiteindelijk net iets minder geestig dan in andere Muppet-films. Een mooie soundtrack met soul- en funk-nummers als 'Brick House' van The Commodores compenseert dat enigszins. De laatste Muppet-film waaraan Frank Oz meewerkte.

The Muppet Christmas Carol

1992 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1992. Familiefilm van Brian Henson. Met o.a. Michael Caine, Dave Goelz, David Rudman, Steve Whitmire en Frank Oz.

Omringd door de aaibare muppets van Jim Henson's Creature Shop is Caine de vrekkerige zuurpruim Scrooge die op Kerstavond tot inkeer komt na een bezoek van drie geesten. De archaïsche teksten van Caine en de duistere geesten zijn misschien wat te veel voor de tere kinderziel maar volgens Kermit maakt dat niet uit, want: 'this is culture'. Brian Henson, de zoon van de vermaarde poppenspeler, pareert met zoete liedjes en hilarische muppetkolder zodat de duistere beelden snel vervagen. The Muppet Christmas Carol werd opgedragen aan Jim Henson (1936-1990), vader van de regisseur en bedenker van de Muppets.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Whitmire op televisie komt.

Reageer