Aly Michalka

1989 Acteur

Aly Michalka (1989) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Easy A

2010 | Komedie

Verenigde Staten 2010. Komedie van Will Gluck. Met o.a. Emma Stone, Aly Michalka, Penn Badgley, Amanda Bynes en Thomas Haden Church.

Tiener Olive (Stone) vertelt haar beste vriendin een onwaar, maar stoer verhaal over seks en binnen de kortste keren maakt de roddelmachine op school overuren. Olive's reputatie is geschaad, maar haar status als expert stijgt. Aardig gelukte, slimme high school komedie over de verschillende kanten van seks als bepalende factor voor sociale status, verwijst misschien iets te nadrukkelijk naar het boek dat Olive juist leest: The Scarlett Letter, Nathaniel Hawthorne's klassieker over een uit een puriteinse gemeenschap verstoten, want losse vrouw.

Bandslam

2009 | Komedie, Muziek, Drama

Verenigde Staten 2009. Komedie van Todd Graff. Met o.a. Aly Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelan Connell, Scott Porter en Ryan Donowho.

Will (Connell) is nieuw op zijn high school. Wanneer hij hoort van bandslam, een competitie voor bandjes, ziet hij een kans om z'n plek te veroveren. Hij stelt een band samen, met populaire cheerleader Charlotte en het verlegener, verborgen muziektalent Sa5m ('de 5 hoor je niet'). Amusante, opvallend brave tienerkomedie met aardige muziekmomenten haakte slim in op de populariteit van Hudgens (High School Musical) en Michalka, die indertijd samen met haar zus het popduo Aly & AJ vormde. Lisa Kudrow heeft een leuke bijrol als Wills moeder.

Cow Belles

2006 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 2006. Familiefilm van Francine McDougall. Met o.a. Aly Michalka, Amanda Michalka en Jack Coleman.

De verwende zusjes Taylor en Courtney hoeven zich geen zorgen te maken over geld, want hun vader geeft ze alles wat ze willen. Als op een dag echter Taylor en Courtney de keuken totaal ruïneren, heeft hun vader het gehad met zijn kroost. Hij zorgt ervoor dat de twee een zomerbaantje krijgen om ze te kunnen leren wat verantwoordelijkheid is. Als het dan opeens slecht gaat met het bedrijf van hun vader, moeten de zusjes een belangrijke keuze maken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aly Michalka op televisie komt.

Reageer