Geoffrey Land

Acteur

Geoffrey Land is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Beyond the Living

1978 | Horror

Verenigde Staten 1978. Horror van Al Adamson. Met o.a. Jill Jacobson, Geoffrey Land, Marilyn Joi en Mary Kay Pass.

Een aardige griezelfilm waar de CARRIE-ader doorheen stroomt. Een verpleegster is bezeten door de geest van een patiënt die tijdens de operatie stierf en de doktoren die de ingreep uitvoerden, gaat vermoorden. Beste scène vindt plaats in een gieterij. Ook bekend als NURSE SHERRI en HOSPITAL OF TERROR.

Jessie's Girls

1975 | Western

Verenigde Staten 1975. Western van Al Adamson. Met o.a. Sondra Currie, Geoffrey Land, Ben Frank, Regina Carroll en Jennifer Bishop.

In het Arizona van 1879 wordt een pasgetrouwd echtpaar overvallen door een bende outlaws, die de man vermoordt en de jonge bruid aanrandt en zwaar gewond achterlaat. De film beschrijft haar wraak op de diverse bendeleden. Dit akelig goedkope werkje volgt de voetsporen van HANNIE CAULDER, wat ook geen beste film was, maar een subtiel meesterwerk vergeleken bij deze rommel. Ook bekend als: WANTED WOMEN.

Blazing Stewardess

1975 | Western

Verenigde Staten 1975. Western van Al Adamson. Met o.a. Yvonne De Carlo, Bob Livingstone, Don (Red) Barry, Harry Ritz en Jimmy Ritz.

Ondanks de titel toch een western. Adamson maakte in deze periode allerlei westerns en actiefilms met bescheiden budgetten. Deze film had nooit gemaakt mogen worden. Het enige dat een echte westernfan leuk zal vinden is het weerzien met De Carlo en westernacteurs Livingstone en Barry. Maar dan moet je wel een fanaat zijn: een tweede keer zie je het geval niet uit.

Against a Crooked Sky

1975 | Western

Verenigde Staten 1975. Western van Earl Bellamy. Met o.a. Richard Boone, Stewart Peterson, Geoffrey Land, Jewel Blanch en Henry Wilcoxon.

Een jongen op zoek naar zijn zuster wordt door Indianen ontvoerd; al te eenvoudige, ouderwetse western geschikt als familie-film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Geoffrey Land op televisie komt.

Reageer