Steve Binder

Regisseur, Producer

Steve Binder is regisseur en producer.
Er zijn 6 films gevonden.

The Virtual Ed Sullivan Show

1998 | Musical

Verenigde Staten 1998. Musical van Steve Binder.

VV.

The Star Wars Holiday Special

1978 | Sciencefiction, Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1978. Sciencefiction van Steve Binder. Met o.a. Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Peter Mayhew en Mickey Morton.

VV.

Harry! Give 'em Hell

1975 |

1975. Steve Binder.

VV.

Give'em Hell, Harry!

1975 | Biografie

Verenigde Staten 1975. Biografie van Steve Binder.

Uitstekende registratie van James Whitmores one-man- toneelvoorstelling, waarmee hij groot succes oogstte, over de hoogtepunten in zowel het persoonlijke als het politieke leven van Harry Truman, de drieëndertigste president van de Verenigde Staten.

Elvis: The 1968 Comeback Special

1968 | Musical, Muziek

Verenigde Staten 1968. Musical van Steve Binder. Met o.a. Elvis Presley, Scotty Moore, D.J. Fontana, Buddy Arett en The Blossoms.

Nadat hij gedurende acht jaar afwezig was geweest van de concert-podia keerde Elvis Presley in 1968 terug met een grandioze tv-show. In een arena, een podium omringd door een groot aantal fans, zingt hij, gekleed in een strak sluitend leren pak een aantal van zijn grootste successen. Tussen de liedjes praat hij relaxed en ongedwongen met zijn musici en de mensen rond het podium. Dit optreden wordt onderbroken door twee show-nummers, bestaande uit zang en dans. Eerst een gospel-medley en daarna de beruchte bordeel-sequentie (die bij de oorspronkelijke uitzending in Amerika weggeknipt werd), opgebouwd rond het nummer 'Guitar Man'. De show toont Elvis op zijn best in de periode die zijn decadentie vooraf ging. Het scenario werd geschreven door Allan Blye en Chris Beard. Muzikale supervisie was in handen van Billy Goldenberg en Jack Elliott. Voor de fotografie tekende John Freschi. Vanzelfsprekend een niet te missen item voor de fans.

The T.A.M.I. Show

1964 | Muziek

Verenigde Staten 1964. Muziek van Steve Binder. Met o.a. The Rolling Stones, Chuck Berry, James Brown, Marvin Gaye en < Jan and Dean.

Slechte opnamen van een rockconcert dat werd opgenomen in het Civic Auditorium van Santa Monica. Niettemin van onschatbare waarde: de Stones in hun beginperiode, de Supremes en andere groepen uit de jaren zestig treden hier op. Ook James Brown is te zien in een onvergetelijke show. T.A.M.I. betekent `Teenage Awards Music International`. Oorspronkelijk 113m, inclusief de opnamen van de Beach Boys die er later uitgehaald zijn (in de finale zijn ze nog heel even te zien). Vervolg: THE BIG T.N.T. SHOW.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Binder op televisie komt.

Reageer