Tom Brooke

Acteur

Tom Brooke is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Death of Stalin

2017 | Komedie

Verenigd Koninkrijk/Canada/Frankrijk/België/Verenigde Staten 2017. Komedie van Armando Iannucci. Met o.a. Steve Buscemi, Simon Russell Beale, Jeffrey Tambor, Michael Palin en Olga Kurylenko.

De Russische autoriteiten hadden geen goed woord over voor deze reconstructie van de chaos in het Kremlin na de dood van Stalin in 1953. Respectvol is de film dan ook allerminst: Stalins onderdanen – onder wie Chroesjtsjov (Buscemi), Malenkov (Tambor) en Beria (Beale) – worden neergezet als paranoïde idioten. Regisseur en coscenarist Iannucci (In the Loop, Veep) houdt zich vrij secuur aan de geschiedenis, maar presenteert die als inktzwarte klucht vol venijnige dialogen. Het resultaat is origineel, soms hilarisch en uitermate wrang. Gebaseerd op de gelijknamige Franse strip.

Dark Heart AKA Wagstaffe

2016 | Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2016. Misdaad van Colin Teague. Met o.a. Tom Riley, Tom Brooke, Mark Fleischmann, Anjli Mohindra en Kobna Holdbrook-Smith.

Pilotaflevering van de serie Wagstaffe. De 32-jarige inspecteur en workaholic William Wagstaffe worstelt nog steeds met de onopgeloste moord op zijn ouders tijdens een vakantie in Spanje, 16 jaar geleden. 'Staffe' staat op het punt om het vliegtuig te nemen, wanneer hij een ongewoon brute moord moet onderzoeken. Terwijl Londen zucht onder een hittegolf, vallen er nog meer slachtoffers. De speurder en zijn team staan onder druk om de zaak zo vlug mogelijk op te lossen. Maar naarmate hij dichter bij de waarheid komt, ontdekt Staffe dat de werkelijkheid nog veel gruwelijker is dan hij ooit had kunnen denken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Brooke op televisie komt.

Reageer