Goof de Koning

Cameraman

Goof de Koning is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

De Film van Dylan Haegens

2018 | Avonturenfilm, Komedie, Mysterie

Nederland 2018. Avonturenfilm van Dylan Haegens en Bas van Teylingen. Met o.a. Dylan Haegens, Rico Verhoeven, Nick Golterman en Patrick Stoof.

Speelfilm van bekende YouTube-ster Dylan Haegens. Dylan moet het opnemen tegen zijn rivaal IJsbrand, die zijn ideeën voor YouTube-filmpjes steelt door ze na te maken. Als IJsbrand steeds sneller is met het kopiëren van de filmpjes, gaat Dylan op onderzoek uit met zijn vrienden.

I Love Dries

2008 | Komedie

Nederland 2008. Komedie van Tom Six. Met o.a. Dries Roelvink, René de Wit, Rikkie de Wit en Chiel Montagne.

Volkszanger Dries Roelvink speelt zichzelf en wordt na een optreden ontvoerd door een Tokkie-achtig stel. Ze zijn fan, wonen in een caravan, laten boeren en scheten, en eisen Roelvinks zaad voor een bevruchting. I love Dries was, mits drastisch ingekort, als extraatje bij een muziek–dvd of cd, wellicht een geslaagd project te noemen, voor zijn fans. Maar voor een bioscoopfilm gelden andere wetten. En wie dit cult of camp durft te noemen, vergist zich. I love Dries is gewoon slecht. Vooralsnog alleen te zien in Van der Valk-restaurants.

Honeyz

2007 | Familiefilm

Nederland 2007. Familiefilm van Tom Six. Met o.a. Monique van der Werff, Anna Speller en Peter Beense.

Twee pubermeisjes hebben zich een nachtje in laten sluiten in de Bijenkorf. Wat doe je dan? Verder dan wat make up en kleren passen komt regisseur Six niet. De houterige dialogen, de onbestemde karakters en het soapy acteerwerk maken het er niet beter op.

Gay

2004 | Drama, Komedie

Nederland 2004. Drama van Tom Six. Met o.a. Hugo Metsers, Nienke Brinkhuis, Joris van de Sande en Casper van Bohemen.

Pascal en Max leiden een luxeleventje dat voornamelijk draait om eten, uitgaan, mooie spulletjes en seks. Probleem: het lukt Pascal maar niet om van leuke, hitsige jongens af te blijven. Doelgroepfilm, die hoofdzakelijk steunt op platitudes, clichés en stroeve erotiek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Goof de Koning op televisie komt.

Reageer