Terry Bourke

Regisseur

Terry Bourke is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Noon Sunday

1986 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Avonturenfilm van Terry Bourke. Met o.a. Mark Lenard, John Russel en Linda Avery.

Een standaard actiewerkje over een dictator op een verlaten eilandje die een raketbasis heeft waarmee hij zowel Japan als de VS kan bedreigen. Een tweetal stoere mariniers klaren het karwei. Buitengewoon on-origineel.

Lady, Stay Dead

1981 | Thriller, Horror, Erotiek

Australië 1981. Thriller van Terry Bourke. Met o.a. Chard Hayward, Louise Howitt, Deborah Coulls, Roger Ward en Les Foxcroft.

Een demente klusjesman vermoordt een promiscue filmster en besluipt vervolgens haar zuster rond het buitenhuis. Een routineuze seks- en geweldfilm. De titelmuziek is o.a. van Vivaldi, voor de rest is er niets klassieks aan te ontdekken.

Little Boy Lost

1978 | Drama

Australië 1978. Drama van Terry Bourke. Met o.a. John Hargreaves, Lorna Lesly, Tony Barry, Nathan Dawes en James Elliot.

Een op ware feiten berustende onbeduidende film over een vierjarig jongetje dat een schaap uit een kudde achterna holt en vermist raakt. Een zeer grootse zoekaktie volgt. Redelijk gefilmd.

Inn of the Damned

1974 | Misdaad

Australië 1974. Misdaad van Terry Bourke. Met o.a. Judith Anderson, Alex Cord, Michael Graig, Joseph Furst en Tony Bonner.

Premiejager Cord onderzoekt de verdwijningen van reizigers in een door twee gekken (Anderson en Furst) gedreven herberg. De film is aardig in zijn soort en werd onnoemelijk veel beter door het onderhoudende spel van Anderson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Terry Bourke op televisie komt.

Reageer