Max Thayer

Acteur

Max Thayer is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Visions

1995 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van David L. Stanton. Met o.a. Eric Estrada, Robert Vaughn, Laura McKenzie, James Romanovich en Harvey Shain.

Een computerdeskundige wordt in zijn auto op wrede wijze afgemaakt. Detective Franc Moreno (Estrada) onderzoekt de zaak, maar wordt er vanaf gehaald door de FBI en hoge regeringsfunctionaris Silvestri (Vaughn), die beweren dat de staatsveiligheid in het geding is. Franc is er echter de man niet naar om zich te laten afschepen en gaat op eigen houtje naspeuringen doen. Als hij de moordenaar in een laboratorium in het nauw gedreven heeft wordt hij echter geëlektrocuteerd. Een tijdlang is Franc klinisch dood. Hij ontwaakt uit zijn coma en is blind, maar hij beschikt over een paranormale gave: hij krijgt visioenen van zaken die enige tijd later gebeuren. Als toeschouwer krijg je een gevoel alsof je over dezelfde gave beschikt: je kunt óók voorspellen wat er gaat gebeuren. Een derderangs routine-thriller van het soort waarmee de videomarkt bezaaid ligt. De rolverdeling speelt om 't slechtst en zelfs Vaughn weet duidelijk niet in welke film hij zit. De speciale effecten zijn van zulk een erbarmelijk niveau dat ze nog steeds overtroffen worden door films uit de jaren 1930-40. Je kunt je tijd veel nuttiger gebruiken dan te kijken naar dit onding met een scenario van Dan Goldman. Fotografie is van Ben Kufrin.

No Dead Heroes

1987 | Actiefilm, Oorlogsfilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van J.C. Miller. Met o.a. Max Thayer, John Dresden en Toni Nero.

Amerikaanse oorlogsheld wordt in Vietnam door de Soviets gepakt, die een micro-chip in zijn hersenen planten waardoor hij blindelings op hun eisen ingaat. Eigenlijk een vertrouwd verhaal, dat al vaker (en vooral beter) werd uitgewerkt. Ongenuanceerde anti-Sovjetfilm. Technisch een lachertje: met één schot worden drie soldaten weggemaaid en granaten doden voor ze inslaan.

Karate Tiger II

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Corey Yeun. Met o.a. Max Thayer, Loren Avedon, Matthias Hues en Cynthia Rothrock.

Alleen de regisseur is gebleven, KARATE TIGER I heette oorspronkelijk NO RETREAT, NO SURRENDER in de bioscopen, maar op video KARATE TIGER. 'Muscles from Brussels' Jean-Claude Van Damme, die daarin debuteerde, werd voor dit tweede deel vervangen door Thayer, een andere indrukwekkende fysieke verschijning, die zich kickboksend door de Rode Khmers een weg baant door Thailand en Kampuchea op zoek naar zijn ontvoerde vriendin. Ook bekend als RAGING THUNDER.

The Retrievers

1984 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Thriller van Elliott Hong. Met o.a. Max Thayer, Ed Edington, Shawn Hoskins, Leonard Miller en Roselyn Royce.

Een weerbarstige CIA-werknemer ontdekt dat zijn collega's de gewoonte hebben burgers te martelen en vermoorden. Hij komt hiertegen in het geweer door de publikatie van een boek over de misdaden van de organisatie mede mogelijk te maken. Je hoeft niet tegen de CIA op te kijken om deze goedkope mengeling van bloedige gevechten en simplistische politiek te verachten, alhoewel de film nog wel enkele glimlachjes oproept. Het intense filmthema wordt gezongen door Katey Sagal, die later beroemd werd als komediante in de serie 'Married...With Children'. Ook bekend als HOT AND DEADLY.

Taifun der Zärtlichkeit

1984 | Drama, Erotiek

Duitsland 1984. Drama van Hubert Frank. Met o.a. Tetchi Agbayani, Max Thayer, Carina Schally, Vanessa Vaylord en Brigitta Cimarolli.

Deze matige film vertelt het verhaal van een Filippijns meisje dat haar geboortedorp verlaat om carrière als seksster te maken en toont de conflicten waar ze in terechtkomt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Max Thayer op televisie komt.

Reageer