Renato Cialente

Acteur

Renato Cialente is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Grattacieli

1943 | Mysterie, Misdaad

Italië 1943. Mysterie van Guglielmo Giannini. Met o.a. Vanna Vanni, Renato Cialente en Paolo Stoppa.

Tijdens een feestje in een wolkenkrabber valt een dronken gast uit het raam. Het lijkt een ongeluk, maar volgens een inspecteur van politie riekt het naar moord. Ter plaatse begint hij een onderzoek. Hij ondervraagt alle gasten en langzaam maar zeker weet hij de moordenaar in het nauw te drijven. Een nogal zwakke film, die speelt in het penthouse van een Amerikaanse wolkenkrabber.

Un colpo di pistola

1942 | Drama

Italië 1942. Drama van Renato Castellani. Met o.a. Fosco Giachetti, Assia Noris, Antonio Centa en Renato Cialente.

Andrea (Giachetti) is al vele jaren verliefd op Mascia (Noris), maar hij vreest dat zij verliefd is op zijn vriend. Dat idee berust op een misverstand, maar Andrea daagt zijn vriend uit tot een duel, waarin hij hem had kunnen doden maar besluit dit de volgende keer te doen. Na vele jaren komt het bedrog uit, en tenslotte wordt achter de liefde tussen Aldo en Mascia een punt gezet. Het regiedebuut van regisseur Castellani zit technisch gezien uitstekend in elkaar. Het scenario is geschreven door Mario Soldati.

L'albero di Adamo

1936 | Komedie

Italië 1936. Komedie van Mario Bonnard. Met o.a. Elsa Merlini, Antonio Gandusio, Renato Cialente en Dria Pola.

De bewoners van een provinciegat verdenken de dokter ervan dat hij stiekem een relatie met een hertogin onderhoudt. Het verhaal zelf is eenvoudig en voorspelbaar, maar de prestaties van de cast brengen de film op een hoger plan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Renato Cialente op televisie komt.

Reageer