David Sperling

Cameraman

David Sperling is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Overexposed

1990 | Thriller

Verenigde Staten 1990. Thriller van Larry Brand. Met o.a. Catherine Oxenberg, Karen Black, Jennifer Edwards, David Naughton en William Bumiller.

Een diva van de soap, Kirsten (Oxenberg) wordt lastig gevallen door haar fans, bespeurt dat steeds meer mensen uit haar naaste omgeving iets overkomt. Ze wordt bang en denkt dat een stalker het op haar gemunt heeft. Haar sceptische vriend Phillip (Naughton) meent dat ze spoken ziet en hun relatie verkilt door onbegrip en ongeloof. Bij Hank (Bumiller) die ze toevallig ontmoet, vindt ze veel warmte en liefde totdat ze begint te geloven dat... Het tamelijk verrassingsloze scenario van regisseur Brand (die in de film Morrison speelt) en Rebecca Reynolds (die Pam speelt) is traag, zonder plot en leidt nergens naar toe. Deze met een laag budget door Roger Corman geproduceerde film blikt goed en het camerawerk van David Sperling is niet slecht. In Mrs. Trowbridge herkennen we Karen Black.

Street Trash

1987 | Horror, Fantasy, Komedie, Drama

1987. Horror van J. Michael Muro. Met o.a. Bill Chepil, Vic Noto, Mike Lackey, Nicole Potter en Jane Arakawa.

Er wordt heen en weer gegooid met een afgehakte penis, een verkrachting wordt als een grappig incident gepresenteerd en mensen sterven aan een gif dat hen in vier kleuren snot doet veranderen: Street Trash is geen erg subtiele film. De toen slechts 21-jarige filmmaker Muro (later cameraman bij oa Rush Hour 3) wilde de grenzen van de slechte smaak verleggen en slaagde daarin met vlag en wimpel. Het structuurarme verhaaltje over daklozen en toxische wijn is, gezien de anarchistische basis en het minieme budget, verrassend goed gefilmd en geacteerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Sperling op televisie komt.

Reageer