Hana Sugisaki

Acteur

Hana Sugisaki is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bleach

2018 | Fantasy, Actiefilm

Japan 2018. Fantasy van Shinsuke Sato. Met o.a. Sota Fukushi, Hana Sugisaki en Miyavi.

In hedendaags Tokyo ziet de stoere, oranjeharige middelbare scholier Ichigo de geesten van overledenen. Hij heeft namelijk veel 'zielenkracht'. Dat is ook de reden dat aangevallen wordt door een 'Hollow', een monsterlijk demonisch wezen. Hij wordt gered door Rukia, een 'Oogster', tevens 150-jarige puber, die goede zielen begeleidt naar het hiernamaals en Hollows verslaat met haar zwaard. Ichigo wordt ook een Oogster. Uiterst malle fantasy, gebaseerd op een populaire manga en anime-serie. Dus: gevechten, hardrockgitaren, monsters en boeven en een lange, epische finale. Flitsend en grappig, maar toch ook wel heel erg raar.

Blade of the Immortal

2017 | Actiefilm, Drama

Japan/Verenigd Koninkrijk 2017. Actiefilm van Takashi Miike. Met o.a. Takuya Kimura, Hana Sugisaki, Sota Fukushi, Hayato Ichihara en Erika Toda.

De vervloekte samoerai Manji doolt doelloos rond als hij wordt ingehuurd door de wraaklustige tiener Rin. Haar grote wens: het één voor één afslachten van de moordenaars van haar ouders. En de onsterfelijke Manji dient haar daarbij te helpen. Bloederige en energieke zwaardvechtfilm, gebaseerd op een immens populaire manga. Niet zo goed en geestig als Miike’s 13 Assassins (2010), maar de Japanse veelfilmer en genremeester strooit in zijn 100ste (!) film weer lustig met inventieve actiescènes. En tussen alle bloedfonteinen door is zowaar nog ruimte voor enkele emotionele momenten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hana Sugisaki op televisie komt.

Reageer