Patrice Rhomm

Regisseur

Patrice Rhomm is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Adolescentes perverses

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Patrice Rondard, Homère Bingo en Patrice Rhomm. Met o.a. Gérard Saint-Denis, Kim Toussaint, Josselyne Rhor, Sabine Dréa en Michèle Le Brumann.

Hoe een man die ziek geworden is in een bergchalet waarin hij zich tijdelijk heeft teruggetrokken, verzorgd wordt door twee meer dan vlotte meiden, die op hun beurt weer geholpen worden door een nimfomane verpleegster. Hoe zijn vrouw zich bij hem voegt, maar absoluut niet door hem herkend wordt en hoe hij er uiteindelijk achterkomt dat hij het slachtoffer geworden is van een complot van een jaloerse concurrent. Het geheel komt zeer onduidelijk over, omdat de censuur het vehikel tot 64m ingekort heeft! De harde pornografische scènes doen vragen rijzen over de stukken die er uitgeknipt zijn. Wat overblijft is een opeenvolging van onwaarschijnlijkheden. De pseudoniemen van Patrice Rondard zijn Homère Bingo en Patrice Rhomm.

Draguse ou le manoir infernal

1976 | Horror

Frankrijk/België 1976. Horror van Patrice Rhomm en Patrice Rondard. Met o.a. Monica Swinn, Olivier Mathot, Gilbert Servien, Britt Larsen en Karine.

Een succesvol schrijver krijgt van zijn uitgever het verzoek om van genre te veranderen, en in plaats van historische romans griezelromans te gaan schrijven. Op het platteland huurt hij een huis waar het spookt, zodat hij er volop kan griezelen (ofwel dromen). Stelt het gegeven van dit mislukte plagiaat van THE HAUNTING (Robert Wise, 1963) op zich al niets voor, met de rest is het nauwelijks beter gesteld, op een paar min of meer goed uitgewerkte ideeën na. De speciale effecten zijn slecht gedaan, en wat voor angstaanjagend moet doorgaan, is eerder lachwekkend. Blijven over enkele mooie meiden. Ook bekend onder de titel DRAGUSE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrice Rhomm op televisie komt.

Reageer