Leo Bill is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

In Fabric

2018 | Drama, Horror, Komedie

Verenigd Koninkrijk 2018. Drama van Peter Strickland. Met o.a. Marianne Jean-Baptiste, Gwendoline Christie, Sidse Babett Knudsen, Fatma Mohamed en Hayley Squires.

Zwoegende bankmedewerker (Jean-Baptiste) hoopt na het kopen van rode avondjurk wat sprankeling in haar leven te krijgen. Haar leven verandert inderdaad, maar niet zoals zij gehoopt had. Strickland, de regisseur van Berberian Sound Studio en The Duke of Burgundy, is meer geïnteresseerd in sfeer dan in plot (of zijn personages) en slaat halverwege de film ineens een compleet andere weg in. Met als resultaat een weliswaar oogstrelende, maar ook afstandelijke en uiteindelijk nogal maffe horrorfilm.

Messiah III: The Promise

2004 | Misdaad, Drama, Thriller

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 2004. Misdaad van David Drury. Met o.a. Ken Stott, Frances Grey, Neil Dudgeon, Michelle Forbes en Tom Ellis.

Een Londens ziekenhuis wordt het toneel van een aantal bloedige moorden die inspecteur Metcalfe en zijn rechercheurs voor een raadsel stellen. Metcalfe blijkt echter niet alleen met een seriemoordenaar te maken te hebben, maar ook een verhouding uit het verre verleden komt hem plagen.

Midsomer Murders: A tale of two Hamlets

2003 | Horror, Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2003. Horror van Peter Smith. Met o.a. John Nettles, Daniel Casey, Jane Wymark, Ronald Pickup en Dorian Healy.

Bij de opening van een soort horrorattractiepark in Upper Warden komt de nukkige jonge toneelspeler Larry Smith tijdens zijn pr-optreden door een blijkbaar op afstand bestuurde bom om het leven. Het valt Barnaby en Troy snel op dat niemand in de familie Smythe-Webster persoonlijk door zijn dood is aangedaan.

Two Men Went to War

2002 | Komedie, Oorlogsfilm, Drama

Verenigd Koninkrijk 2002. Komedie van John Henderson. Met o.a. Kenneth Cranham, Leo Bill en Rosanna Lavelle.

Twee tandartsen, werkzaam in het Engelse leger tijdens WO II, besluiten in 1942 bezet Frankrijk een bezoekje te brengen om daar tegen de Duitsers te gaan vechten.

Broke

1991 | Drama, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1991. Drama van Alan Dossor. Met o.a. Timothy Spall, Sheila Kelly, Larry Lamb, Susan Wooldridge en Leo Bill.

Een kleine zakenman en zijn gezin worden tot wanhoop gedreven wanneer een cynische vriend weigert zijn rekeningen te betalen. Innemende visie op de zakenwereld met schitterend acteerwerk van Timothy Spall en Larry Lamb.